Saku Koivu tapasi veljentyttärensä

Jääkiekkoilija Saku Koivu tapasi veljensä Mikko Koivun esikoisen viikonloppuna.

Minnesotan Star Tribune-lehden urheilubloggaaja Michael Russo kirjoittaa NHL-kauden tuoreista käänteistä. Sunnuntaina julkaistussa kirjoituksessa käsiteltiin jääkiekon ohella myös suomalaisten kiekkoilijoiden perhe-elämästä.

Jääkiekkoilija Mikko Koivusta tuli isä 24. syyskuuta, kun hänen kihlattunsa Helena synnytti perheen esikoisen. Mikon veljellä Sakulla on kaksi lasta ja perjantaina Saku oli päässyt tapaamaan myös Koivujen suvun uusinta tulokasta. Veljekset kertovat tapaamisesta lehdelle.

– Sakulla on kaksi lasta, mutta hän oli paljon hermostuneempi vauvaa pidellessään, kun mitä osasin odottaa. Oli hienoa viettää aikaa yhdessä, Mikko Koivu kuvailee.

Saku kertoo Mikon viettäneen paljon aikaa hänen lastensa kanssa, mutta suuren elämänmuutoksen myötä Mikko on kysynyt veljeltään vinkkejä vanhemmuuteen.

– Totta kai hänellä on ollut kysyttävää. Ensimmäisen lapsen kohdalla sitä aina murehtii eikä oikein osaa ajatella mitä kaikkea on edessä, mitä odottaa, Saku kuvailee.

– Vanhemmuuden myötä sitä oppii uusia asioita päivittäin. Mikko on pärjännyt hyvin. Eihän hän paljoa ole nukkunut, mutta muuten kaikki on mennyt hyvin, Saku jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat