Saksan EM-kisoissa kuolinonnettomuus – "Uskomattomia tapahtumia"

Moottoripyöräkuljettaja on kuollut onnettomuudessa triathlonin EM-kilpailujen yhteydessä Saksan Hampurissa. Onnettomuudesta kertoo Sportschau.

Onnettomuus tapahtui Ironman-triathlonkilpailun pyöräilyosuudella, jossa kilpailijoiden vieressä ajoi moottoripyöriä. Yksi moottoripyöräilijöistä törmäsi kuolettavasti amatöörikilpailijaan.

Kyseinen kilpailija ja moottoripyöräilijän kyydissä ollut kameraa kannatellut henkilö loukkaantuivat. Paikalle lähetettiin pelastushelikopteri.

Informaatiopula

Vain yhdeksän urheilijaa pystyi jatkamaan kilpailua tavallisesti, kun taas muiden täytyi pysähtyä onnettomuuspaikan takana.

Toisella pyöräilykierroksella kilpailijat joutuivat jälleen ohittamaan onnettomuuspaikan, jota ei ollut vielä raivattu. Heidän täytyi nousta hetkeksi pyörän sarvista ja työntää pyörää ennen kuin rata oli vapaa. Monien kilpailijoiden kerrotaan yllättyneen informaatiopulan myötä asiasta täysin.

– Uskomattomia ja erikoisia tapahtumia ja vielä EM-kisoissa. En ole nähnyt moista koskaan aiemmin, triathlonasiantuntija Sebastian Kienle sanoi ARD:llä.

Kilpailua oli onnettomuuden jälkeen kaavailtu keskeytettäväksi. Kisalla on myös MM-karsintakilpailun arvo.

Lue myös:

    Uusimmat