Säilytä hiukset kiiltävinä

Joulukuiseen muuttumisleikkiin osallistunut Maija Tiensuu sai hiuksiinsa uuden, graafisemman leikkauksen sekä värin. Meikkitaiteilija Riia Koivisto opasti Maijaa värin ja kiillon säilyttämisessä.

Kampaaja Toni Immo leikkasi ja värjäsi joulukuun muuttujan, Maija Tiensuun, hiukset. Lisäksi meikkitaiteilija Riia Koivisto antoi Maijalle vielä vinkkejä värin säilyttämiseen. Riia suositteli Maijalle tuotteita, jotka tuovat kiiltoa hiuksille.

– Erityisesti tumma tukka tarvitsee kiiltoa. Myös graafinen leikkaus näyttää paremmalta kiiltävissä hiuksissa, Riia kertoi.

Tuotteiden kanssa ei kuitenkaan kannata lotrata, ettei tukka muutu rasvaisen näköiseksi. Tärkeää on, että hiukset ovat eläväisen ja liikkuvan näköiset, joten kiiltoa tuovaa lakkaakaan ei kannata suihkauttaa kuin kevyesti, tiukasti rajattuun otsatukkaan sitten hiukan enemmän.

Säihkyvää kiiltoa hiuksille

Riia suositteli Maijalle Nivean Diamond Gloss -sarjaa, jonka tuotteet tuovat kiiltoa hiuksiin. Esimerkiksi sarjan kiiltosuihke on loistava tuote kauniin kampauksen viimeistelyyn. Kiiltosuihke antaa kampaukselle timanttisen loppusilauksen ja tekee hiuksista pehmeät ja taipuisat.

MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen ja Nivea

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja