Mainos

Sää kylmenee viikonloppuna, pohjoisessa aurinkoista

Sää viilenee nyt huomattavasti koko maassa. Pohjoisessa on viikonloppuna poutaa, maan etelä- ja keskiosassa liikkuu etenkin sunnuntaina sateita.

Tänään perjantaina hajanaisia sateita tulee maan etelä- ja keskiosassa. Päivä on tuulinen, mutta tuuli heikkenee iltaa kohden. Lapissa on poutaa.

Sää kylmenee viikonlopun aikana.

– Tuulet kääntyvät lauantain vastaisena yönä puhaltamaan pohjoisesta. Lämpötilat putoavat kertaheitolla 5-10 astetta, eniten idässä, sanoo MTV3:n meteorologi Aleksi Jokela.

Lauantai on suuressa osassa maata poutainen, maan pohjoisosassa jopa aurinkoinen. Heikot sateet ovat mahdollisia etelässä etenkin etelärannikon tuntumassa, mutta sateiden reitti on huonosti ennustettavissa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä laajempi sadealue leviää todennäköisesti maan etelä- ja keskiosaan. Sateet voivat alkaa räntänä tai lumena maan keskiosassa.

Vaasa-Mikkeli-linjan pohjoispuolella yöt ovat pakkasella. Päivälämpötilat ovat saman linjan eteläpuolella 5-10 asteessa ja pohjoispuolella alle viidessä asteessa. Lapissa lämpötila on nollan molemmin puolin, mutta laajalti pakkasella.

Käsivarressa yölämpötila voi olla alimmillaan -15 astetta, muualla pohjoisessa 5-10 pakkasastetta.

Ensi viikolla sää viilenee edelleen.

Katso perjantaista sunnuntaihin ulottuvat alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.