Ruusunen paljastaa tietoja varatusta julkkismuusikosta

Pääministeri Matti Vanhasen ex-morsian Susan Ruusunen paljasti taannoin suhteestaan varattuun julkkismuusikkoon. Nyt Ruusunen paljastaa Viihdeuutisille lisätietoja miehestä.

Viihdeuutiset tavoitti Susan Ruususen, joka kertoi taannoin Hymy-lehdelle tapailleensa varattua julkkismuusikkoa. Susan kertoi lehden haastattelussa saaneensa viime loppuvuodesta julkisuudesta tutulta mieheltä kannustavan sähköpostiviestin, jossa tämä tsemppasi naista selviämään tiedotusvälineiden ryöpytykseltä. Suhde syveni hiljalleen, mutta kariutui miehen jatkaessa avioliittoaan.

Susan kertoo Viihdeuutisille saaneensa lukuisia soittoja liittyen Hymy-lehden juttuun, jossa hän ei paljastanut varatun julkkismuusikon nimeä.

– Tästä jutusta on tullut kauhea härdelli, jossa viattomat ovat joutuneet kärsimään. Olen saanut ikäviä soittoja eräiltä henkilöiltä. Ilmeisesti juttu on laittanut spekulaatioaallon liikkeelle, Susan sanoo Viihdeuutisille.

Viihdeuutisetkin saivat vinkkejä varatun muusikkomiehen henkilöllisyydestä.

– En halua paljastaa kyseisen miehen henkilöllisyyttä tai nimiä, joita on epäilty. Sen voin paljastaa, että mies ei ole länsirannikolta kuten huhutaan. Mies on kotoisin pääkaupunkiseudulta, Susan paljastaa.

Hän korostaa, että suhde on ohi.

– Se suhde oli sellainen tähdenlento. Jatkossa jätän ukkomiehet rauhaan, Susan vannoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat