Lehti: Susan Ruusunen rakastui naimisissa olevaan julkkismuusikkoon

Pääministeri Matti Vanhasen entinen naisystävä Susan Ruusunen kertoo suhteensa varattuun julkkismieheen olevan tällä haavaa ohi.

Susan kertoo tuoreessa Hymy-lehdessä saaneensa viime loppuvuodesta julkisuudesta tutulta mieheltä kannustavan sähköpostiviestin, jossa tämä tsemppasi naista selviämään tiedotusvälineiden ryöpytykseltä.

Kaksikko alkoi viestitellä toisilleen, ja hiljalleen tuttavuus syveni suhteeksi.

– Vähitellen nettisuhde syveni ja mies ehdotti tapaamista. Hän kertoi kyllä olevansa naimisissa, mutta väitti, että liitto rakoilee pahasti. Vaimo ei kuulemma ymmärtänyt häntä ollenkaan. Seksikään ei toiminut kuten piti. Ainoa asia, miksi mies ei ollut vielä lähtenyt kävelemään, olivat lapset, Susan kertaa tapahtumia.

Susan kertoi ensin empineensä miehen tapaamista, sillä hän ei halunnut sotkeutua varattuun mieheen.

Lopulta hän suostui tapaamaan miehen tämän keikalla Helsingissä.

Jossain vaiheessa suhdetta mies ilmoitti, että hänen vaimonsa oli saanut tietää kaksikon lämpimistä väleistä ja kertoi tunnustaneensa vaimolleen koko jutun. Susania hän kuitenkin vannotti pitämään asian omana tietonaan. Mies oli päättänyt yrittävänsä vielä jatkaa avioliittoaan.

– Ihan kuin oppikirjassa! Legendaarinen tapaus, jossa esitetään avioliiton olevan karilla. Pahus sentään, että tässä tapauksessa se toinen nainen, joka aina jää kuin nalli kalliolle, olin minä. Olo oli kuin käytetyllä rukkasella, Susan tilittää.

Hän uskoo lähteneensä suhteeseen siksi, että oli ollut kauan yksikseen.

– Halusin uskoa miehen vakuuttelut. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan! Mies ei koe edes olevansa selitysvelvollinen minulle, Susan puhisee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat