Mainos

Ruttukylkinen mersu karisti poliisin perästään Napapiirillä

Musta Mercedes Benz -merkkinen henkilöauto pakeni poliisia onnistuneesti keskiviikkona puolenpäivän aikaan ja nyt poliisi kaipaa vihjeitä pakenijoiden liikkeistä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisi sai ilmoituksen nelostiellä Kemijärven suunnasta Rovaniemeä kohti tulevasta mustasta mersusta, jonka kylki on rutussa, rengas vinossa ja auto ajelee ohitellen sulkuviivojen kohdalla. Auto tuli poliisia vastaan Napapiirillä ja poliisi pyörähti auton perään, kertoo Lapin poliisi.

Auto kiihdytti välittömästi vauhtiaan. Auton kuljettaja ei totellut poliisin pysäytysmerkkejä. Lentokentäntien risteyksessä auto ajoi vastaantulijoiden kaistaa liikenteenjakajan väärältä puolelta ja kääntyi Myllymäentielle. Sielläkin ajo jatkui väärällä puolella kaistaa kovalla ylinopeudella alueella, jossa on 40 km/h nopeusrajoitus.

Vaaratien kohdalla pakenija melkein aiheutti kolarin ja muu liikenne joutui väistämään. Matka jatkui Kuusamontielle Vanttauskosken suuntaan vaarallisia ohituksia tehden ja siinä vaiheessa auton nopeus nousi niin kovaksi, että poliisi ei enää tavoittanut autoa. Näköyhteys katosi Tennilässä Leirikarin kohdalla.

Poliisi puhutti vastaantulijoita ja havaintojen perusteella musta mersu kääntyi Vanttausjärventielle. Poliisi kaipaakin nyt silminnäkijähavaintoja auton liikkeistä Vanttausjärven suunnalta ja tietoa auton mahdollisesta reitistä Vanttausjärventien jälkeen. Auto on 124-korimallia ja edessä kuljettajan puolella on peltivaurioita. Autossa oli useampia henkilöitä kuin kuljettaja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.