Russell Brand haluaa pian isäksi

Russell Brand haluaa lähitulevaisuudessa perustaa perheen vaimonsa Katy Perryn kanssa.

Näyttelijä-koomikko Russell Brand haluaa pian lapsia vaimonsa, poptähti Katy Perryn, kanssa. Pariskunta meni naimisiin viime lokakuussa. Brand rakastaa lapsia ja odottaa innolla oman perheen perustamista.

– Rakastan lapsia. Odotan todella kovasti isäksi tulemista. Kuka tietää milloin niin tapahtuu? Toivottavasti pian. Lasten seurassa tunnen itseni vapautuneimmaksi, Brand kertoo.

Arthur-elokuvaa tähdittävä komistus myöntää, ettei hän ole aina kaikista vastuullisin henkilö toisten lasten läheisyydessä.

– Sekoan lasten kanssa. Varsinkaan kun minulla ei ole vielä omia. Joten kun olen ystävieni lasten lähellä, hauskuutan heitä, kiroilen heille, kerron heille hassuja juttuja. Täytän heidän päänsä hölynpölyllä ja sitten häivyn, Brand kertoi brittiläiselle OK! -lehdelle.

Vaikka hän haluaakin lapsia, Los Angelesissa Katyn kanssa asuva Russell paljasti hiljattain, ettei halua lastensa saavan jenkkikorostusta. Kun tähdeltä udeltiin, haluaisiko hän palata Iso-Britanniaan, hän vastasi:

– Salaa haluaisin tehdä niin. Minulla on pelko, että amerikkalaiset lapseni puhuvat minulle amerikkalaisella korostuksella.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja