Mainos

Ruotsissa kaapattu vartija löytyi

Vartijan onnistui itse paeta vankikarkureilta ja hälyttää poliisi löytöpaikalle.

Vankikarkureiden toissapäivänä Ruotsissa sieppaama vartija on löytynyt. Asian vahvistaa Ruotsin keskusrikospoliisin johtaja Lars Nyle'n Expressen-lehden verkkosivuilla.

Nyle'nin mukaan vartija on loukkaantunut päähän ja hänet on kuljetettu sairaalaan hoitoon. Mies oli löydettäessä kylmettynyt ja sokissa.

Nyle'nin mukaan vartija löytyi "jostakin Mälaren-järven länsipuolelta". Expressenin tietojen mukaan myös vankikarkureiden etsinnät on keskitetty tälle alueelle. Sörmlannin poliisin tiedotteen mukaan vartijan onnistui itse paeta vankikarkureilta ja hälyttää poliisi löytöpaikalle.

Vankien etsintä jatkuu

Ruotsin poliisi etsii edelleen kahta vankia, jotka kaappasivat mukaansa vartijan paetessaan toissapäivänä Mariefredin vankilasta Tukholman länsipuolella.

Paenneista vangeista nuorempi, 28-vuotias mies, kärsi elinkautisrangaistusta murhasta. Vanhempi, 35-vuotias mies, oli tuomittu kahdeksi vuodeksi vankilaan huumerikoksista.

Oikeusministeri Thomas Bodströmin mukaan Ruotsin vankeinhoidon pääjohtaja Lena Häll Eriksson eroaa tehtävästään. Bodström itse aikoo pysyä virassaan, vaikka oppositiopuolueet ovat vaatineet myös ministerin eroa.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.