Ruotsin yleisurheilumaajoukkue joutui yllättävän tilanteen eteen MM-kisoissa – kiekkojätti Daniel Ståhlilta odottamaton vertaus

Yleisurheilun asiantuntija Mika Järvinen latasi ennakko-odotukset MM-kisojen kolmanteen päivään:"Se on realismia" 1:33
Katso videolta C Moren yleisurheiluasiantuntija Mika Järvisen analyysi MM-kisojen kolmannesta kisapäivästä, jolloin on luvassa muun muassa naisten moukari- ja seiväsfinaalit.

Ruotsin yleisurheilumaajoukkueella riitti pohdittavaa Eugenen MM-kisoissa, kun joukkueenjohto pelkäsi, että kisamajoituksen sängyt olisivat liian pieniä kiekonheittäjäkaksikolle Daniel Ståhlille ja Simon Petterssonille. 

Yleisurheilijoiden majoitukset ovat olleet puheenaiheena MM-kisojen alla ja erityisesti Ruotsin maajoukkuejohdon pohdittavana on ollut kahden kiekkojätin, Pettersonin ja Ståhlin sängyt. Joukkueenjohtaja Kajsa Bergqvist oli huolissaan, että sängyt olisivat liian pieniä Ståhlille ja Petterssonille.

– Kirjoitimme järjestäjille, että meillä on kaksi isoa kaveria, jotka tulevat tänne. He saavat kuitenkin itse valita. Jos tarvitaan uudet, niin järjestämme asian, Bergqvist sanoi Expressenille.

Kiekonheittäjille asia ei kuitenkaan ole ongelma.

– Täällä asuminen on kuin olisi kertausharjoituksissa, kuten sotilaskorkeakoulussa. Se on mahtavaa. Sängyt tuntuvat mukavilta, ei ole mitään ongelmaa. Emme valita, niin kauan kun meillä on katto päämme päällä, olemme tyytyväisiä, Ståhl sanoi.

Pettersson oli samoilla linjoilla Ståhlin kanssa.

– Pidän kovista sängyistä, jollaiset meillä oli Tokion olympialaisissa ja tämä on täydellistä minulle. En ole kuullut mitään, että ne vaihdettaisiin. Se toimii minulle erittäin hyvin, Petterson totesi.

Ruotsin kiekkojättien MM-urakka käynnistyy maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa karsintakilpailulla.

Lue myös:

    Uusimmat