Mainos

Roseesamppanja-mansikkahyytelö

  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 250 g pakaste mansikoita
  • 4 dl roseekuohuviiniä
  • 4 liivatetta

Ota kuohuviini ajoissa huoneenlämpöön. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen kunnes kaikki sokeri on liuennut. Lisää mukaan mansikat ja anna niiden sulaa liemessä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne mansikkasokeriliemen joukkoon. Lämmitä kunnes ovat sulaneet tasaisesti joukkoon. Kun seos on kädenlämoöistä, lisää mukaan kuohuiviini ja sekoita. Jaa seos annoskulhoihin tai coctail laseihin. Anna hyytyä kylmässä vähintään 4 tuntia.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.