F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Romain Grosjeanin vaimo kiitti tv-hidastuksista raivostunutta Daniel Ricciardoa – kuski perustelee kovaa reaktiotaan: "En ole enää kymmenvuotias"

3:20
Romain Grosjeanin ulosajo ja pelastusoperaatio näytettiin tv-lähetyksessä useasta eri kuvakulmasta.

Kovin sanoin F1-sarjan tv-lähetyksistä vastaavaa tahoa Romain Grosjeanin onnettomuuden jälkeen arvostellut Daniel Ricciardo kertoo saaneensa vahvistusta kritiikilleen ranskalaiskuljettajan vaimolta Marion Grosjeanilta.

Ricciardolla oli tunteet pinnassa viime viikonlopun Bahrainin GP:n jälkeen, kun hän arvosteli tv-oikeudet omistavaa FOM:ia Hollywood-tyylisestä hidastuksilla mässäilystä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Australialainen piti törkeänä tapaa, jolla Grosjeanin onnettomuutta käytiin lähetyksessä uudelleen ja uudelleen läpi samaan aikaan, kun kuskin perhe on vasta havahtunut tapahtuneeseen. Ricciardo oli vielä päivien päästä samaa mieltä.

– Kantani ei ole tainnut muuttua. Minusta tuntui, että kun näimme sen kerran, ja hänen oli tietysti nähty hyppäävän autosta pois, se olisi ollut riittävästi, Ricciardo kommentoi torstain lehdistötilaisuudessa ennen Bahrainin toista kisaviikonloppua.

– Minusta siinä ei otettu huomioon hänen perhettään, mutta se oli myös häiritsevää, koska joka kerta, kun yritimme saada jotain tietoa tapahtuneesta, siellä pyöri vain loputtomat uusinnat, Ricciardo arvosteli.

Ricciardo sai vahvistusta kritiikilleen Grosjeanin perheeltä. Myös he olivat kokeneet samoin.

– Törmäsin Romainin vaimoon, Marioniin, ja hän arvosti kommenttejani, ja minusta vain tuolla oikeutuksella on väliä, Ricciardo perusteli.

Hän kertoo, ettei välitä muutenkaan katsella videoita kauhukolareista.

– Saan aina välillä klippejä, että ”oho, näitkö sen kolarin Indy 500:ssa” tai jossain. Se ei ole oikeastaan koskaan toiminut minulle. Jotkut rakastavat sitä, että romu lentää kaikkialle, mutta minä en ole enää kymmenvuotias. Sitä vähän niin kuin kasvaa ulos siitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja