F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Tähtikuski Daniel Ricciardo raivostui F1-sarjalle – taustalla karmivan kolarin jatkuvat uusinnat: "Haistakaa nyt v***u"

3:20
Bahrainin GP:ssä järkyttävä kolari: Romain Grosjean pääsee kuin ihmeen kaupalla liekkien keskeltä ulos autosta.

F1-tähtikuski Daniel Ricciardo ei ollut lainkaan tyytyväinen siihen, miten F1-sarja (FOM, Formula One Group) näytti kansainvälisessä televisiolähetyksessä useita uusintoja Haasin Romain Grosjeanin rajusta ulosajosta. Ricciardolla oli pahoja vaikeuksia pitää tunteitaan kurissa.

Sunnuntain Bahrainin GP sai järkyttävän käänteen heti ensimmäisellä kierroksella, kun Haasin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean ajautui vauhdilla päin ratakaidetta. Grosjeanin auto syttyi räjähdysmäisesti tuleen.

Kuin ihmeen kaupalla hän onnistui nousemaan autostaan ulos liekkimeren keskeltä.

Bahrainin kisassa seitsemänneksi ajanut Renaultin Daniel Ricciardo ei pitänyt lainkaan siitä miten F1 käsitteli tilanteen televisiolähetyksen puolella.

– Ainoa juttu, mitä haluan sanoa, on se, että olen todella pettynyt ja tympääntynyt F1-sarjaan tänään. Se, että he näyttivät kaikenlaisia uusintoja sen jälkeen, kun tuo kolari tapahtui… Haluaisin käyttää nyt todella rumia sanoja, mutta pyrin välttämään niitä, Ricciardo aloitti purkauksensa.

Australialainen haukkoi henkeä kiukun keskellä.

– Romainilla on perhettä, meillä kaikilla on omat perheemme. He katsovat kisaa ja sitten heille näytetään uusintoja yksi toisensa perään, samalla kun tiedetään, että menemme kohta takaisin ajamaan. Yritän todella olla kiroilematta, mutta ihan oikeasti, haistakaa nyt vittu.

– Ihan kamalaa.

Ricciardolle yritettiin selittää se, miten F1 näytti uusinnat vasta sen jälkeen, kun selvisi, että Grosjean on kunnossa.

– Totta kai haluamme nähdä, että hän on elossa. Mutta että he näyttivät sata uusintaa. Oksettavaa.

– Tuo ei ole mitään viihdettä. Tässä on kyse ihmisten hengistä.

– Olen iloinen, että hän on kunnossa, Ricciardo sanoi loppuun Grosjeanista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja