Robin Packalenilta kauniita sanoja edesmenneestä Olli Lindholmista: "Hänestä tuli minulle isähahmo"

26:02

Robin Packalen kohtasi Olli Lindholmin viimeisen kerran vain pari viikkoa sitten Emma-gaalan jatkoilla.

Hiljattain julkisuuteen palannut, kansainvälistä uraa luova laulaja Robin Packalen, 20, tutustui -solisti Olli Lindholmiin keväällä 2017 Vain elämää -ohjelman kuvauksissa Espanjan Mondassa.

Lindholm menehtyi 54-vuotiaana sairauskohtaukseen 11. ja 12. helmikuuta välisenä yönä.

– "Oi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestää vois, vaan illan tullen katoaa ja tummuu aina pois", Packalen aloitti Lindholmin kuolinuutispäivänä julkaistun Facebook-päivityksensä siteeraamalla Yön jättihittiä Rakkaus on lumivalkoinen.

– Oli kuka mitä mieltä tahansa, niin Olli oli hyvä jätkä! Ollista tuli leirillä minulle isähahmo, joka piti huolta ja välitti siitä, mitä meille muille kuuluu! Se on hieno piirre ihmisessä! Viimeisen kerran näin Ollin reilu viikko sitten Emma-gaalan jatkoilla, ja hän oli se sama hyväntuulinen Olli ilman mitään merkkejä tämän päivän uutisaiheesta, Packalen kirjoitti kuvan yhteydessä.

Robin päätti päivityksensä aihetunnisteeseen RIP Olli Lindholm.


Robin Packalen jäi määrittelemättömän mittaiselle tauolle lokakuussa 2017. Emma-gaalassa parrasvaloihin 1,5 vuoden poissaolon jälkeen palannut laulaja on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa ja julkaisi ensimmäisen englanninkielisen singlensä I''ll Be With You helmikuun alussa.

Packalen nousi suuren yleisön tietoisuuteen alkuvuonna 2012 vain 13-vuotiaana megahitillään Frontside Ollie. Laulaja on julkaissut kaikkiaan viisi suomenkielistä studioalbumia.

Olli Lindholm oli vuonna 1981 perustetun Yön nokkamies. Yhtye nousi nopeasti huippusuosioon, joka kuitenkin hiipui 90-luvulla. Yö nousi uuteen suosioon 2000-luvun alussa ja on ollut siitä lähtien maamme suosituimpia yhtyeitä. Lindholm suunnitteli jo yhtyeen 40-vuotisjuhlakonserttia vuodelle 2021.

Robin Packalenin Frontside Ollie -jättihitin Vain elämää -ohjelmassa Lindholmin Ollie -versiona esittäneen Lindholmin poismeno oli täysi yllätys ja järkytys hänen lähipiirilleen sekä faneilleen. Miehen kollegat ovat muistelleet muusikkoa sosiaalisessa mediassa

Laulajan kerrottiin olleen hyvässä fyysisessä kunnossa. Villit rocktähden vuodet vaihtuivat kuntoiluun jo 90-luvulla.

– Vaikka ei mitään pystejä saisikaan, niin kyllä mä olen saanut elämässäni ihan tarpeeksi kaikkea, Lindholm sanoi helmikuun alussa Emma-gaalassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja