Robert Helenius nousi Deontay Wilderin vastustajalistalle – suomalaisjätin manageri kommentoi herkullista näkymää

1:05
Robert Helenius otti uransa suurimman voiton viime maaliskuussa.

Ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen manageri Markus Sundman kommentoi MTV Urheilulle suojattinsa nykytilannetta. Hyvässä iskussa oleva suomalaisiskijä hamuaa kehään tammikuussa. 

Amerikkalainen tyrmäyskone Deontay Wilder nosti taannoin Robert Heleniuksen nimen esiin yhtenä mahdollisena vaihtoehtona seuraavaksi vastustajakseen. Tyson Furyn ja Wilderin piti alun perin kohdata joulukuussa jo kolmannen kerran MM-titteliottelussa, mutta ottelu ei toteudukaan.

Wilder kärsi viime ottelussa tylyn keskeytystappion englantilaiselle – ensimmäinen taisto puolestaan päättyi ratkaisemattomana

Sundman näkisi mieluusti Heleniuksen iskevän seuraavaksi "pronssipommittajaa" vastaan. 

– Totta kai olemme kiinnostuneita siitä ottelusta, mutta ainakaan tällä hetkellä sen suhteen ei ole enempää kerrottavaa, Sundman toteaa. 

Muitakin vaihtoehtoja riittää. Nimet olisi tarkoitus saada papereihin mieluiten mahdollisimman pian.

– Vaihtoehtoja on useampia, kovia nimiä. Uskon ja toivon, että viikon sisään olemme viisaampia sen suhteen, ketä vastaan "Robbe" seuraavaksi ottelee.

– Koronapandemian vuoksi kaikki on hieman haastavaa tällä hetkellä, mutta ehdottomasti tavoitteenamme on, että herra ottelee tammikuussa. Hän on erinomaisessa iskussa ja sparrit alkavat ensi viikolla, joten valmistautuminen tulevaan otteluun etenee hyvin.

– Robbea ja sparrareita testataan säännöllisesti, joten mitään riskejä emme halua tietenkään ottaa. Vaikeasta vallitsevasta tilanteesta huolimatta mies on ollut hyvillä mielin ja motivaatio on säilynyt hyvin korkeana, Sundman toteaa.

36-vuotias Ahvenanmaan ylpeys otti uransa kannalta tärkeän voiton kuluvan vuoden maaliskuussa tyrmäämällä New Yorkissa puolalaisnyrkkeilijä Adam Kownackin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja