Robert Heleniuksesta huimaa puhetta: nyrkkeilyn megatähti kiinnostunut ottelusta suomalaista vastaan!

8:08
Katso videolta kuvaa Deontay Wilderin edellisestä ottelusta, jossa hän kärsi ammattilaisuransa ensimmäisen tappion Tyson Furyn oltua parempi.

Nyrkkeilyn suurimpiin tähtiin lukeutuva Deontay Wilder on paljastanut, että ottelu Robert Heleniusta vastaan kiinnostaa häntä.

Raskaan sarjan tyrmäyskoneen Wilderin ja Tyson Furyn välillä on kohistu mahdollisesta kolmannesta ottelusta. Voi kuitenkin olla, ettei matsi toteudu, ja Wilder nimesi Brian Custerin Last Stand Podcastissa tälle varalle viisi nimeä, joita vastaan otteleminen kiinnostaa.

Listaa kuuntelemalla käy selväksi, että Helenius on todella kovassa seurassa. Suomalaisen ohella Wilderin viisikossa ovat Dillian Whyte, Andy Ruiz junior, Joseph Parker ja Oleksandr Usyk.

Kaksimetrinen Wilder otti Heleniuksen kohdalla kiinni tämän pituuteen. Myös suomalainen on kahden metrin mittainen.

– Helenius voisi pituudensa puolesta olla yksi (vastustaja), Wilder sanoi.

Heleniuksen kurssi keikahti nousuun, kun hän tyrmäsi alkuvuonna puolalaisen Adam Kownackin. Päätään alkoivat samalla nostaa MM-otteluspekulaatiot.

Yhdysvaltalainen Wilder piti hallussaan WBC-liiton raskaan sarjan mestaruutta vuodesta 2015 tämän vuoden helmikuuhun. Hän on voittanut ammattilaisena peräti 42 kaikista 44 ottelustaan, ja yhtä vaille kaikki voitot ovat tulleet tyrmäyksellä. Ainoan tappionsa Wilder kärsi edellisessä ottelussaan helmikuussa brittisuuruus Furylle, ja Furya vastaan hän on otellut kerran myös ratkaisemattoman.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja