Mainos

Riihimäen jengiammuskelu: Ampuja yhä kateissa

Poliisilla on tällä hetkellä kiinniotettuna toistakymmentä ihmistä ja joitain on pidätetty Riihimäen ammuskelun vuoksi, mutta operaatiot jatkuvat. Eilisiltainen ampumavälikohtaus liittyy tällä tietoa Bandidos-jengin ja paikallisen jengin välienselvittelyyn.

Poliisin mukaan ampuja on edelleen kateissa.

Riihimäkeläisellä marraskuussa avatulla huoltoasemalla ammuttiin hengiltä yksi riihimäkeläiseen jengiin kuulunut mies ja toinen samaan jengiin lukeutuva sai ampumavammoja.

- Jengiläiset eivät käyneet huoltoaseman sisätiloissa, vaan ammuskelu tapahtui huoltamon takapihalla. Kahakasta ei aiheutunut vaaraa sivullisille, silminnäkijä kuvaa tilannetta MTV:n uutisille.

Poliisin mukaan paikanpäällä oli noin kymmenen ihmistä ja laukauksia ammuttiin kymmenkunta. Poliisi selvittää, lähtivätkö laukaukset kummankin ryhmän aseita vai vain toisen.

Poliisi löysi ammuskelun uhrin Hämeenlinnasta klo 01.00.

Poliisi: Riihimäellä "tatskajengi"

Poliisi luonnehtii riihimäkeläisryhmää "tatskajengiksi". Kyse on melko uudesta ryhmittymästä, jolla ei ole omaa liiviä.

Kahakassa kuollut riihimäkeläisjengiin kuulunut mies löytyi Kanta-Hämeen keskussairaalan pihasta Hämeenlinnasta. Hänet oli kuljetettu sinne autolla. Poliisi ei vielä tiedä oliko mies kuollut jo huoltoasemalla vai matkalla sairaalaan.

Jutun tutkinta on siirretty keskusrikospoliisille. Nuorehkon miehen ampumista tutkitaan murhana.

Lue myös:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.