Ricciardolla ongelmia unohtaa pettymys - "Massiivisen turhauttavaa"

Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardo myöntää, ettei Espanjan GP:n pettymyksestä ole helppo päästä yli.

Mercedes-kuskien kolari kisan avauskierroksella näytti avaavan Ricciardolle tien kilpailun voittoon, mutta aussikuskille valittu kolmen pysähdyksen varikkotaktiikka ei osunut aivan nappiin. Voittoa juhli sen sijaan Ricciardon tallitoveri Max Verstappen, joka ajoi kilpailun läpi kahden pysähdyksen taktiikalla australialaisen jäädessä lopulta neljänneksi.

Ricciardo kuvaili kisan jälkeen tallin valitsemaa taktiikkaa järjettömäksi, eikä aussi ole vieläkään päässyt täysin pettymyksensä yli.

- Kisan lopputulos turhautti. Onko helppoa päästä siitä yli? En sanoisi niin. Pääsen kuitenkin varmasti tästä vielä eteenpäin. Kisasta on kulunut jo muutama päivä, mutta herään edelleen se mielessäni, Ricciardo tuskaili Autosportin mukaan.

- En ajattele sitä mennessäni nukkumaan, mutta herään kisa mielessäni, joten tämä ottaa vähän aikaa, Ricciardo lisäsi.

Red Bull palasi Barcelonassa takaisin voittojen tielle vaikean viime kauden jälkeen. Aussikuski yrittää nähdä tilanteen valopuolet.

- Tämä on kova paikka. Osa minusta on iloinen tallin taas voittaessa ja kaikkien ollessa jälleen supermotivoituneita, joten yritän päästä mukaan siihen tunteeseen. Henkilökohtaiselta kannalta tämä oli kuitenkin massiivisen turhauttavaa. Tämä on toki joukkuelaji, mutta siinä yrittää myös itse menestyä, Ricciardo pyöritteli.

- Max on vakavasti otettava F1-kuljettaja, mikä on minulle todella hyvä asia. Se tekee ehdottomasti hyvää motivaatiolle. Kun tulin Red Bullille ja minulla oli Sebastian Vettel tallitoverinani, niin halusin mitata itseni parhaita vastaan. Nyt Max on uusin haasteeni, ja hän on iso sellainen, Ricciardo jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat