Mainos

Ravintolassa pahoinpidelty sai vakavan aivovamman

Isokokoinen mies löi uhria nyrkillä kasvoihin, minkä seurauksena tämä kaatui ja loukkaantui pahoin. Pahoinpitelijää ei ole vielä tavoitettu ja poliisi kaipaakin vihjeitä silminnäkijöiltä.

Ravintola-asiakas on pahoinpitedellyt toista miestä Helsingissä. Tekijä on kateissa ja uhri tajuttomana sairaalassa

Rikoskomisario Jari Kosken mukaan pahoinpitelyn kohteeksi joutunut 33-vuotias helsinkiläismies makaa tajuttomana sairaalassa ja hänen tilansa on kriittinen. Tekijä on yhä kateissa, ja poliisi kaipaakin yleisön apua tapauksen selvittämisessä.

Pahoinpitely sattui perjantain ja lauantain välisenä yönä ravintola KY Klubilla Pohjoisella Rautatienkadulla, jossa uhri oli ollut viettämässä iltaa kaverinsa kanssa. Illan mittaan kaverusten tiet erosivat, eikä ystävä nähnyt 33-vuotiaan loukkaantumista.

Noin kahden aikaan aamuyöllä isokokoinen mies löi helsinkiläistä toistaiseksi tuntemattomasta syystä nyrkillä kasvoihin. Lyönnin seurauksena uhri kaatui ja loukkaantui vakavasti.

Tekijä poistui tapahtumapaikalta mutta epäselvää on, jäikö hän pahoinpitelyn jälkeen vielä ravintolaan. Myös pahoinpitelyn yksityiskohdat ovat tarkentumatta.

- Se on selvittelyn alla, onko lyöntejä ollut useampia tai onko esimerkiksi henkilöä vielä potkaistu sen jälkeen kun hän on kaatunut maahan. Joka tapauksessa vammat ovat sen verran vakavat, ettei kyse ole mistään läpsäisystä, Koski selvittää.

Tapauksen nähneen sivullisen mukaan pahoinpitelijä on nuorehko ja raamikas, yli satakiloinen mies. Hänellä on ilmeisesti vaaleat lyhyet hiukset. Tekijällä oli tapahtuma-aikaan yllään tiukka pitkähihainen paita, joka oli sävyltään vaalea. Paidassa oli tummia raitoja.

Ravintolassa oli tapahtumahetkellä runsaasti asiakkaita. Koski uskookin, että joku on todenäköisesti nähnyt tapauksen.

Hän toivoo, että pahoinpitelystä jotain tietävät ottaisivat yhteyttä poliisiin virka-aikana numeroon 09-1895370 tai sen ulkopuolella numeroon 09-1894002.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.