Ravintolapäivän perustajaa harmittaa ikävä ilmiö

Ravintolapäivänä myytävien annosten hinnat ovat lähteneet paikoin nousuun viimeisen vuoden aikana. Tapahtuman perustajiin kuuluva Timo Santala kirjoittaa Ravintolapäivän Facebook-sivuilla, että osa ravintoloista tuntuu olevan mukana ensisijaisesti tekemässä tiliä. 

-Tämä on ruokakarnevaali, johon osallistutaan rakkaudesta ruokaan. Jätetään rahastus muualle, hän kirjoittaa. 

Santala kertoo, että ilmiö on näkynyt viimeisen vuoden aikana varsinkin Helsingin keskustassa. Santala kehottaa etsimään etukäteen ravintoloita, joissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. 

-Ravintolapäivänä on niin paljon tarjontaa, että asiakkaalla on mahdollisuus valita. 

Tapahtumaa vietettiin viimeksi sunnuntaina. Suomessa siihen osallistui noin 560 ravintolaa.   

Lue myös:

    Uusimmat