Rasmus Ristolaisella hidaste NHL-kaudelle – John Tortorella avautui suomalaisen takamatkasta

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen valmistautumista tulevaan NHL-kauteen on vaikeuttanut asepalvelus, Philadelphia Flyersin päävalmentaja John Tortorella kertoi viikonloppuna. 

Ristolaisen on ennakoitu yltävän Flyersin ykköspakkipariin, mahdollisesti yhdessä yhdysvaltalaisen Cam Yorkin kanssa.  

Tortorella puhui medialle Flyersin harjoitusleirin kolmannen päivän päätteeksi viime lauantaina. Hän kommentoi myös 28-vuotiaan, NHL:ssä jo 11. kautensa aloittavan Ristolaisen tilannetta. 

– Hän ei saanut tehtyä oikeanlaista harjoitusjaksoa tänä kesänä, sillä hänen piti mennä armeijaan. Heillä (suomalaisilla) on velvoite. Tietääkseni hän oli siellä kahdeksan viikkoa, Tortorella totesi Flyersin jakamassa tiedotustilaisuudessa

– Kesä on siis ollut hänelle hieman erilainen, mutta mielestäni hän on tehnyt täällä ajoittain hyviä asioita. Hän tekee edelleen töitä sen kanssa, että saa pelinsä uomiin, konkariluotsi jatkoi. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Miksi Mikko Rantanen on valinnut jo vuosien ajan Hannu ja Marko Rautalan fysiikkavalmennuksen? NHL-supertähti vastaa 1:17
Miksi Mikko Rantanen on valinnut jo vuosien ajan Hannu ja Marko Rautalan fysiikkavalmennuksen? NHL-supertähti vastaa.

Flyers jäi viime kaudella itäisen konferenssin kolmanneksi viimeiseksi, kauas pudotuspeleissä. Ristolaisen sesonki oli kaksijakoinen: alku oli heikko, loppupuoli parempi. Tehoja tuli 74 ottelussa 3+17=20. 

– Yritän jatkaa siitä, mihin jäin viime kaudella, ja parantaa siitä, Ristolainen totesi

– Tässä liigassa jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa. Tulemme tekemään töitä hullun lailla. Katsotaan, mihin se riittää, suomalainen summasi. 

NHL-kausi starttaa 10. lokakuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat