Ranskan alppihiihtotähti lähetettiin kotiin olympialaisista – kommentoi tylysti maanmiestensä suorituksia

Ranskalainen alppihiihtäjä Mathieu Faivre on lähetty Pyeongchangin olympialaisista kotiin etuajassa tylyjen kommenttien takia.

26-vuotias alppihiihtotähti Mikaela Shiffrinin poikaystävä oli kommentoinut medialle, että hän vähät välittää joukkuekavereidensa olympiamenestyksestä. Hän on kiinnostunut vain omista suorituksistaan.

Ranskan alppihiihtojoukkue vahvisti maanantaina, että Faivre lähetettiin kotiin sunnuntain suurpujottelukilpailun jälkeen. Ranskalainen sijoittui kilpailussa seitsemänneksi.

Hän oli suurpujottelussa vasta neljänneksi paras ranskalainen, kun Alexis Pinturault laski pronssille, Thomas Fanara viidenneksi ja Victor Muffat-Jeandet kuudenneksi.

Viime vuonna maailmanmestaruuteen laskenut Faivre pahoitteli myöhemmin sanomisiaan Facebookissa.

– Sanoin, että joukkueen suorituskyky oli pienin huolenaiheeni, kun vastasin kysymykseen siitä, millaisia tuntemuksia Ranskan joukkueen hyvä kokonaispanos herätti minussa.

– Kun minun piti kuvailla tunteitani vain 10 minuuttia kilpailun jälkeen, vain minun suoritukseni ja epäonnistumiseni olivat läsnä.

– En halunnut halveksua ketään. Olin erittäin ylpeä voidessani edustaa kotimaatani. Kiitän niitä ihmisiä, jotka tekivät sen mahdolliseksi, Faivre kirjoitti.

Ranskalainen ei saavuttunut Pyeongchangissa yhtäkään arvokisamitalia.

Lue myös:

    Uusimmat