Ralf Schumacherilta udeltiin Michaelin terveydentilasta – antoi tiukan vastauksen

Michael Schumacherin perhe ei ole halunnut hiiskua julkisuuteen paljastuksia F1-legendan nykyisestä terveydentilasta. Nyt asiaa udeltiin Michaelin veljeltä, niin ikään entiseltä F1-kuskilta Ralfilta.

Michael Schumacher loukkaantui lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013 ja sai vakavan aivovamman. Seitsenkertaista maailmanmestaria hoidetaan hänen Sveitsin-kotiinsa rakennetussa sairaalassa, mutta saksalaislegendan tilasta ei ole juuri tihkunut tietoja.

Niitä ei jaa myöskään Ralf.

– Minun perheeni ja minä olemme sopineet, ettemme sano aiheesta mitään, Ralf Schumacher vastasi uteluihin Michaelin terveydentilasta Kölner Expressin mukaan.

Poikansa Davidin hiljattaista debyyttiä formula ykkösten virtuaalikisassa Racing Pointilla Ralf sen sijaan ilomielin kommentoi. Saksalaiskanava RTL maalaili tuolloin, että "Schumacher on palannut formula ykkösiin".

– Schumacher takaisin formula ykkösissä" kuulosti hauskalta ja me kaikki nauroimme sille. Minusta se on upeaa viihdettä eikä niin helppoa jätkille, mutta se on silti peli, Ralf Schumacher sanoi.

18-vuotias David Schumacher on tätä nykyä Formula 3 -kuski. Davidin serkkua ja Michaelin poikaa, 21-vuotiasta Formula 2 -kuski Mick Schumacheria on spekuloitu jo mahdolliseksi Alfa Romeon tulevaksi F1-pilotiksi.

Lue myös:

    Uusimmat