Ex-tallikaveri: "Tiedän, missä kunnossa Michael Schumacher on"

6:09
Videolla entinen F1-kuski Giancarlo Fisichella puhuu Michael Schumacherin erityisyydestä.

Michael Schumacherin entinen Ferrari-tallikaveri Felipe Massa sanoo tietävänsä, missä kunnossa saksalainen F1-legenda on.

Schumacher loukkaantui lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013 ja sai vakavan aivovamman. Schumacherin perhe on kuitenkin halunnut varjella legendan yksityisyyttä, eikä hänen tilastaan ole annettu tietoja julkisuuteen.

Schumacherin vuoden 2006 Ferrari-tallikaveri Felipe Massa on yksi heistä, jotka ovat saaneet viime vuosina käydä Sveitsissä tapaamassa seitsenkertaista maailmanmestaria.

– Tiedän, missä kunnossa hän on, minulla on tietoa. Suhteeni häneen on aina ollut hyvin läheinen. Häneen vaimoonsa vähemmän läheinen, koska hän ei käynyt kisoissa niin paljon. Minusta tärkein asia kaikessa tässä on, että me kaikki tiedämme, että hänen tilanteensa ei ole helppo. Se on vakavalla asteella, mutta meidän täytyy kunnioittaa sitä, kuten minä olen tehnyt perheen kanssa, Massa sanoi Fox Sportsilla.

– He (perheessä) eivät ole halunneet paljastaa tietoja, joten kuka minä olen tekemään niin?

Massa sanoo rukoilevansa joka päivä Schumacherin paranemisen puolesta. Hän haluaisi "Schumin" palaavan joku päivä seuraamaan kisoja, etenkin kun legendan poika Mick on kilpailemassa.

Lähde: Marca

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja