Michael Schumacherin lähipiiristä merkittävä ulostulo: Ralf-veli raivoissaan

Tulosruutu toukokuussa 2022: Ferrari raivostutti Michael Schumacherin suosimisella, Kimi Räikkönen tylynä medialle 7:30
Arkistojuttu Tulosruudusta: Ferrari herätti närää Michael Schumacherin suosimisella – Kimi Räikkönen tylynä medialle.

F1-asiantuntijana nykyisin työskentelevä Ralf Schumacher on raivoissaan. Entinen kuljettaja ei arvosta Jean Todtin ajoittaisia möläyttelyjä veljestään Michael Schumacherista.

Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013. Seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin perhe on sittemmin tehnyt linjansa selkeäksi: Schumacherin terveydentilasta ei julkisuuteen päivityksiä jaella.

Erinäisiä epämääräisiä Schumacher-lausuntoja on kuitenkin hänen lähipiiristään kuultu. Niitä on useampaan kertaan tiputellut saksalaislegendan Ferrari-aikojen tallipäällikkö, hänen ystävänsä Jean Todt.

– Aina kuulee jotain, Ralf Schumacher sanoi vihaisen oloisena työnantajansa Saksan Skyn haastattelussa.

Ralf Schumacher mainitsi samassa yhteydessä erityisesti nimenomaan Todtin.

"Jotkut menevät liian pitkälle"

Ralf Schumacherin mukaan ihmisten on ymmärrettävä, miten asiassa "tarvitaan yksityisyyttä"”. Hän toivoi, ettei asiasta kysyttäisi niin usein ja erityisesti joulun seudulla se oli hänen mukaansa suotavaa "hyvin henkilökohtaisena aikana".

– Me perheessä olemme sopineet, ettemme kommentoi tätä enempää tai vähempää.

Ralf tosin puhui Michaelista hiljattain hivenen Bildlille. Hän sanoi kaipaavansa "vanhojen päivien Michaelia" ja totesi elämän olevan paikoin epäreilua.

– Onneksi moderni lääketiede tarjoaa mahdollisuuksia. Mikään ei silti ole niin kuin ennen, Ralf Schumacher sanoi.

Ralfista on hienoa, että hyvin monet ihmiset ajattelevat Michaelia, mutta hänen mukaansa "jotkut ihmiset menevät liian pitkälle ja liian lähelle perhettä".

Ralf jakaa vaikeina aikoina pakan kasassa pitämisestä kunniaa Michaelin vaimolle, "uskomattoman vahvalle naiselle" Corinnalle, ja koko perheelle.

– Se, mitä hän (Corinna) ja koko perhe tekevät, on todella hienoa.

Lue myös:

    Uusimmat