Michael Schumacher istutettu Mercedekseen – F1-legendasta hätkähdyttävää tietoa Saksasta

Tulosruutu toukokuussa 2022: Ferrari raivostutti Michael Schumacherin suosimisella, Kimi Räikkönen tylynä medialle 7:30
Arkistojuttu Tulosruudusta: Ferrari herätti närää Michael Schumacherin suosimisella – Kimi Räikkönen tylynä medialle.

Lasketteluonnettomuudessa 10 vuotta sitten vakavasti loukkaantunut Michael Schumacher on istutettu Mercedekseen aivojen stimuloimiseksi tutuilla äänillä, saksalaislehti Bild raportoi.

Schumacherin tilasta ei ole saatu vuosiin juuri uusia tiedonjyväsiä. Saksalaisen perhe on varjellut seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin yksityisyyttä tarkoin sen jälkeen, kun Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013.

Bild kertoo tuoreessa artikkelissaan, että Schumacher saa ympärivuorokautista hoitoa kotonaan ja hänen entisessä toimistossaan sijaitsee yksityinen sairaala. Hoitotiimissä on peräti 15 lääkäriä, hierojia ja avustajia.

Bild esitti myös uusia huomionarvoisia väiteitä Schumacherin hoidosta. Saksalaislehden mukaan Schumacherille on toistettu radioliikennettä hänen F1-ajoiltaan ja häntä on ajelutettu Mercedes-AMG:n autolla. Tarkoituksena on ollut stimuloida legendan aivoja urheilu-uralta tutuilla äänillä.

Schumacherin veli Ralf puhui myös Michaelin tilasta tuoreeltaan Bildlille. Hän sanoi kaipaavansa "vanhojen päivien Michaelia" ja totesi elämän olevan paikoin epäreilua.

– Onneksi moderni lääketiede tarjoaa mahdollisuuksia. Mikään ei silti ole niin kuin ennen, Ralf Schumacher sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat