Jean Todt: Michael Schumacherin onnettomuudella on ollut seurauksia – "Minun perhettäni"

Tulosruutu toukokuussa 2022: Ferrari raivostutti Michael Schumacherin suosimisella, Kimi Räikkönen tylynä medialle 7:30
Arkistojuttu Michael Schumacherin menestyksekkäiltä Ferrari-ajoilta.

Michael Schumacherin lähipiiriin lukeutuva F1-legendan entinen tallipäällikkö Jean Todt ärähtää, ettei saksalaisen terveyttä tulisi puida julkisuudessa.

Schumacherin nykyisestä terveydentilasta tiedetään vähäisesti. Seitsenkertainen F1-maailmanmestari loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013, minkä jälkeen hänen perheensä on pyrkinyt varjelemaan legendan yksityisyyttä.

Yksi, joka Schumacherin tilasta on perillä, on Jean Todt. Ranskalainen autourheiluvaikuttaja kuuluu harvaan joukkoon, jotka pääsevät näkemään miestä säännöllisesti.

Todt on Schumacherin terveydestä lausuntoja antaessaan tavannut puhua ylimalkaisesti menemättä yksityiskohtiin. Nyt hän antoi tiukkoja kommentteja italialaiselle Corriere della Sera -lehdelle.

– Jätetään hänet rauhaan. Kunnioitamme Corinnan (Schumacherin vaimon) ja hänen lastensa yksityisiä toiveita. Tiedämme että onnettomuudella on ollut seurauksia. Kukaan, joka sanoo tietävänsä jotain, ei tiedä mitään. Käyn aina näkemässä häntä. Hän ja hänen perheensä ovat minun perhettäni, Todt sanoi.

Todt toimi Ferrarin tallipäällikkönä, kun Schumacher kahmi F1-mestaruuksia tallissa 2000-luvun alkupuolella. 

Lue myös:

    Uusimmat