Ralf Schumacher on varma: Viime kisassa loistanut kuski on Red Bullin ykkösvaihtoehto Max Verstappenin uudeksi tallikaveriksi – "Kävisi täydellisesti järkeen"

Ralf Schumacher uskoo, että Red Bull on etsimässä uutta tallikaveria Max Verstappenille, jonka nykyinen partneri Alex Albon ei ole kyennyt vastaamaan hänelle asetettuihin odotuksiin.

Normaalisti talli hakisi korvaajaa omasta kuljettajaohjelmastaan, mutta Red Bullin johdossa neuvonantajana vaikuttava Helmut Marko myönsi taannoin Sky Deutschlandin haastattelussa, että se kaivo on tällä hetkellä ehtynyt.

– Meidän on etsittävä kuljettajaa Red Bullin ohjelman ulkopuolelta, jos Albon ei onnistu toivotusti, Marko myönsi.

Markoa kanavalle haastatellut entinen F1-kuski Ralf Schumacher on puolestaan vakuuttunut siitä, että Red Bull haluaa ensi kaudeksi Verstappenin tallikaveriksi Nico Hülkenbergin.

Saksalaiskuljettaja on tällä kaudella joutunut tyytymään rooliin Racing Pointin varakuskina. Hän on tuurannut tallin kuljettajia kahtena kisaviikonloppuna, viimeksi edellisessä kilpailussa Nürburgringillä, jossa hänen suorituksensa kuului koko kisan parhaisiin.

Hätäapuna kisaan hypännyt Hülkenberg oli ymmärrettävästi vaikeuksissa vielä aika-ajoissa, mutta itse kisassa hän nousi viimeiseltä sijalta aina pisteille ja komeasti kahdeksanneksi.

– Henkilökohtaisesti uskon, että hän on ykkösvaihtoehto. Useastakin syystä. Ensinnäkään Red Bull ei tarvitse rahakuljettajaa. Sergio Pérez olisi toki hänkin vahva kuljettaja, mutta Nico on tullut takaisin uskomattoman vakuuttavasti, Schumacher kehui Skyn lähetyksessä Motorsport-Totalin mukaan.

– Lisäksi, minulla ei ole tässä mitään lukuja todisteina, mutta tiedän, että Red Bullilla on aina ollut vaikeampaa Saksan markkinakentällä. Sen vuoksi pidetty saksalaiskuski, jolla on tunnettu nimi, niin kuin Nicolla, kävisi täydellisesti järkeen, Schumacher ynnäili.

Lue myös:

    Uusimmat