Ralf Schumacher avautuu Schumacherin perheen kokemuksista – "Tulen olemaan onnellinen, kun tämä on jonain päivänä ohi"

3:54
Michael Schumacherin museo kokoaa legendan perinnön yhteen.

Michael Schumacherin veli Ralf Schumacher kertoo, että Schumacherin perhe on aina halunnut pitää yksityiselämänsä suojassa medialta, vaikka se onkin ollut vaikeaa.

Schumacherit ovat olleet median kiinnostuksen kohteena jo lukuisia vuosia. Michael Schumacher nousi F1:ssä ennätyksiä takoneeksi supertähdeksi ja pikkuveli Ralfkin nousi myöhemmin moottoriurheilun kuninkuusluokkaan, joten kaksikko oli Saksassa superjulkkisten asemassa.

Jatkuva mediahuomio oli myös raskasta.

– Olimme yhtä tunnettuja kuin (Saksan entinen liittokansleri) Helmut Kohl. Emme voineet mennä mihinkään. Lehdistö oli iso osa elämäämme. Ajattelin itsekseni, että olen niin onnellinen, kun tämä on jonain päivänä ohi, Ralf Schumacher kertoo Motorsport Totalin mukaan.

Mediahuomio on jatkunut myös uran päättymisen jälkeen. Michael Schumacher joutui vuonna 2013 vakavaan lasketteluonnettomuuteen, minkä jälkeen Schumacherin terveydentilaa on puitu mediassa tiuhaan.

Hiljattain Michael Schumacherin urasta tehtiin Netflix-dokumenttisarja. Pikkuveli Ralf kehuu veljestään tehtyä dokumenttia vuolaasti. Sarja sai mieleen myös mukavia yhteisiä muistoja.

– Suhteemme on aina ollut hyvä, mutta meillä on kuusi ja puoli vuotta ikäeroa. Michael lähti kotoa 16-vuotiaana, kun minä olin kymmenen.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Veljekset kisasivat myös yhdessä F1:ssä vuosina 1997-2006. Nuo vuodet tarjosivat lukuisia upeita yhteisiä muistoja.

– Meillä oli upeita hetkiä yhdessä. Etenkin tuolla tasolla ja maailman kauneimmissa paikoissa. Nuo olivat hienoja aikoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja