Corinna Schumacher kommentoi miehensä tilaa uuden dokumentin trailerilla

F1-legenda Michael Schumacherista julkaistaan syyskussa dokumentti. Schumacherin vaimolta Corinnalta kuullaan dokumentin trailerilla kommentti, jonka voi tulkita herättelevän toiveita Schumacherin tilan suhteen.

Schumacher joutui vuonna 2013 vakavaan lasketteluonnettomuuteen. Seitsenkertaisen maailmanmestarin yksityisyyttä ja terveydentilaa on sen jälkeen varjeltu tarkasti ja hänen tilastaan ei ole saatu sen tarkempia tietoja. 

– Hän on mielestäni henkisesti hyvin vahva. Hän yhä näyttää minulle joka päivä, kuinka vahva hän on, Corinna kertoo trailerilla.

Dokumentissa ovat myös mukana veli-Ralfin lisäksi Schumacherin lapset, joilla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa isästään. Molemmat ovat lahjakkaita urheilijoita.

Tytär Gina-Marie voitti vuonna 2017 maailmanmestaruuden reiningissä, joka on lännenratsastuksen vastine kouluratsastukselle. Poika Mick puolestaan ajaa F1-sarjaa Haas-tallin riveissä.

– Hän on isäni ja olen iloinen siitä, Gina-Marie toteaa.

– Häntä katsoessani ajattelen, että tahdon olla samanlainen, Mick sanoo.

Trailerilla nähdään myös nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel. F1-sarja jatkuu 5. syyskuuta ajettavalla Hollannin GP:llä. Schumacherista kertova dokumentti julkaistaan 15. syyskuuta. Trailerin voit katsoa tästä linkistä

Lue myös:

    Uusimmat