Michael Schumacherin tilasta sydäntä särkevä paljastus – F1-legendan veljeltä harvinainen ulostulo

Michael Schumacherin veli Ralf Schumacher teki harvinaisen ulostulon liittyen F1-legendan tilaan.

F1:n seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher loukkaantui Ranskassa tapahtuneessa lasketteluonnettomuudessa joulukuun 29. päivänä vuonna 2013. Onnettomuuden jälkeen hänen terveydentilansa on jäänyt lähes totaaliseksi mysteeriksi.

Michaelin veli Ralf on vetänyt hyvin samanlaista linjaa kuin kaikki muutkin F1-legendan lähipiirin jäsenet: hän on ollut hiljaa.

Nyt Ralf päätti kuitenkin astua esiin. F1:ssä itsekin usean vuoden ajanut ja kuljettajauransa jälkeen muun muassa kommentaattorin töitä tehnyt Schumacher puhui veljestään saksalaislehden Bildin haastattelussa.

– Ikävöin niitä hetkiä, joita koimme Michaelin kanssa silloin aikanaan. Elämä on joskus epäreilua. Michael on ollut onnekas elämänsä aikana, mutta sitten eteen tuli tämä traaginen tapaturma, Ralf Schumacher aloitti.

Tämän jälkeen Ralf jakoi sydäntä särkevän paljastuksen veljensä tilasta.

– Luojan kiitos moderni lääketiede on ollut apuna, mutta silti mikään ei ole niin kuin ennen, Schumacher kuvaili.

– Voin sanoa sen omalta kohdaltani, että (tuo) onnettomuus riipaisi syvältä ytimestäni. Se oli dramaattinen kokemus, koska Michael ei ollut pelkästään veljeni. Kun olimme pienempiä, hän oli minulle kuin valmentaja ja esikuva. Hän opetti minulle kaiken esimerkiksi kartingista. Vaikka meillä oli seitsemän vuoden ikäero, hän oli aina puolellani, Schumacher jatkoi. 

Lue myös:

    Uusimmat