Rajuimmat muodonmuutokset – julkkiskuvat ennen ja jälkeen!

Julkkisten hiottu tähtityyli syntyy huippustylistien käsittelyssä. Muistatko, miltä tähdet näyttivät uransa alkuaikana? Katso kuvat ennen ja jälkeen muodonmuutosten.

Rihanna, 23, näytti uransa alussa ihan tavalliselta teinipopparilta pitkine kutreineen. Tähden alkuperäinen söpö tyttölook lensi roskiin, ja hänestä on tullut seksikäs punatukkainen tyyli-ikoni. Star-lehden huhtikuun numerossa paljastettiin, että Rihanna on vaativa asiakas ja pitää stylistejään valmiudessa.

– Rihanna vaatii, että hänen stylistinsä on saatavilla ympäri vuorokauden, kun inspiraatio iskee. Rihannalta tulee tekstiviestejä jopa aamulla viiden aikaan, stylistit juoruavat lehdelle.

Rihanna leikittelee muodilla rohkeasti, ja hänen kerrotaan olevan yksilöllisestä tyylistään tarkka. Tähti saa Starin juorukellojen mukaan raivarit, jos joku muu julkkis yrittää matkia hänen tyyliään.

Laulaja Adelen, 22, tyyli on hioutunut tyylikkääksi vuosien mittaan. Nainen nähtiin The Sunin mukaan uransa alkuaikana verhoja muistuttavissa, pelottavissa asukokonaisuuksissa, mutta nyt tähden tyyli muistuttaa eteeristä souldiivaa kissamaisine silmärajauksineen ja huoliteltuine hiuksineen.

Leona Lewis, 26, oli X Factoriin osallistuessaan kuin kuka tahansa ujo naapurintyttö. Hän työskenteli pitseriassa farkut jalassa ja antoi kiharan tukkansa valua valtoimenaan. Nyt hänestä on muokattu kansainvälinen ja seksikäs supertähti, jonka tyyli kestää lähemmänkin tarkastelun.

Upeaääninen brittilaulaja Susan Boyle, 50, nousi suureen kuuluisuuteen Britain’s Got Talent -kykyjenetsintäkilpailussa vuonna 2009. Harmaahiirulaisesta kuoriutui todellinen tähti, joka kiertää ympäri maailmaa konsertoimassa arvostetuilla areenoilla.

MTV3/Helmi

Lähteet: Star, The Sun

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja