Raju paljastus Ruotsin hyökkääjän ja erotuomarin keskustelusta – "Hän sanoi antavansa meille kaksi rankkaria"

Ruotsin ja Turkin välisen Kansojen liigan ottelun tapahtumat ovat aiheuttaneet keskustelua ruotsalaisessa mediassa. Ruotsin hyökkääjä Marcus Bergkertoi Aftonbladetille tuomarin luvanneen Ruotsille kaksi rangaistuspotkua.

Ruotsi voitti ottelun 1-0 Andreas Granqvistin toisen puoliajan rangaistuspotkuosumalla. Ruotsin kärkihyökkääjä Marcus Bergin mukaan Ruotsin olisi pitänyt saada rankkari jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta tilanne jäi kuitenkin viheltämättä.

Berg paljasti keskustelleensa tauolla ottelun tuomarin Istvan Kovacsin kanssa kyseenalaisesta tilanteesta. Kovacsin vastaus Bergin uteluihin oli vähintäänkin hämmentävä.

– Minusta se oli päivänselvä pilkku, ja puhuin asiasta tuomarin kanssa puoliajalla. Hän sanoi antavansa meille kaksi rankkaria, jos hän teki virheen avausjaksolla, Berg avaa hänen ja Kovacsin välistä keskustelua Aftonbladetille.

Kovacs vihelsi kuin vihelsikin rangaistuspotkun Ruotsille toisella puoliajalla. Granqvist käytti tilaisuuden hyväkseen ja upotti ottelun ainoaksi jääneen maalin Turkin verkkoon. Bergin mukaan tälläkin kertaa kyseessä oli ilmiselvä tilanne.

– Sekin oli täysin selvä pilkku. Saimme yhden rankkarin kahdesta tilanteesta, mutta olisimme voineet saada myös kaksi, Berg toteaa.

Ruotsilla on tiistaina mahdollisuus varmistaa B-liigan lohkovoitto, mikäli se kukistaa Venäjän. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin, joten Ruotsi nousisi voitolla lohkon ykköseksi, ja tarraisi täten kiinni Kansojen liigan pudotuspelipaikkaan.