Huomasitko Markku Kanervan eleet heti loppuvihellyksen jälkeen? Huuhkajat-luotsi teki kantansa selväksi Italian valmentajalle

8:11
Huuhkajat hävisi 1-2 Italialle EM-karsinnoissa.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva piti Italialle 2-1-voiton tuonutta rangaistuspotkutuomiota kyseenalaisena. 

Suomi oli kiinni pisteessä EM-karsinnoissa tappioitta edennyttä Italiaa vastaan Tamperella sunnuntaina, mutta Sauli Väisäsen käsivirheestä vihelletty rangaistuspotku aiheutti pettymyksen. 

Jorginho niittasi Italian voittolukemat pilkulta 79. peliminuutilla. 

Rankkarivihellys oli kyseenalainen. Väisäsen käsi näytti olevan kiinni vartalossa, ja suomalaiseen osunut kuti lähti todella läheltä. 

– Tuomarit eivät tunnu itsekään aina tietävän, mikä on käsivirhe ja mikä ei. Harmittaa tosi paljon, että tuollaiseen ratkeaa peli, Väisänen puhalteli.

Myös Kanerva harmitteli ratkaisua ottelun jälkeen. 

–  He saivat mielestäni kyseenalaisen rankkarin, mielipiteensä myös erotuomari Robert Maddenille kertonut Kanerva sanoi STT:n mukaan.

–  Se missä paikassa hän (Madden) oli, näkeekö hän siitä oikeasti sen mihin pallo osui (Väisästä)? En ole ihan varma. Ja itsekin hän totesi, että kyllä (videotuomarijärjestelmä) VAR olisi asiaa helpottanut, Kanerva selosti keskustelua.

Kanerva tarttui aiheeseen myös päävalmentajien kättelyssä heti loppuvihellyksen jälkeen. Kanerva viittoili Italian luotsille Roberto Mancinille, että Väisäsen käsi oli kiinni vartalossa.

Näytti siltä, että Mancini mainitsi vastineeksi Suomelle vihelletystä pilkusta, jossa Teemu Pukki kaadettiin. Tuokin vihellys tuli hieman heppoisesti. 

Keskustelu näytti huvittavan molempia valmentajia, sillä he poistuivat tilanteesta hymyillen.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja