Raivojoogassa on lupa kiroilla – tauoilla kaljanjuontikin on sallittua!

1:08
Ahdistaako? Stressaako? Kokeile rentouttavaa "pötköttelyjoogaa"!

Oletko kokeillut joogaa ja todennut, ettei se ollutkaan sinua varten? Unohda perinteinen jooga, sillä voit päästä eroon stressistä astetta raflaavamminkin, nimittäin raivojoogan avulla.

Toisille ihmisille rauhallinen ja seesteinen jooga on avainasemassa sisäisen rauhan ja onnen etsinnässä, mutta toiset haluavat purkaa stressiä hieman raflaavammin. Tällaisten ihmisten pelastus saattaakin olla raivojooga, kertoo Scary Mommy.

Kaljataukoja joogatuntien välissä

Meillä kaikilla on päiviä, jolloin mikään ei ota onnistuakseen ja jokainen vastaantuleva ihminen aiheuttaa päämme sisällä raivon tuntemuksia.

Työ, harrastukset ja muut arkiset kiireet kerryttävät stressiä, josta haluamme päästä eroon – muuten meistä tulee tikittäviä aikapommeja, jotka voivat räjähtää minä hetkenä hyvänsä.

– Raivojooga antaa sinulle mahdollisuuden päästä eroon turhautuneisuudestasi terveellisellä tavalla ja turvallisessa ympäristössä, Ashley Duzich kuvailee CBS DFW 21 Newsille.

– Se on harjoitus, johon liittyvät hengittäminen, venyttely, mielikuvaharjoittelut, jooga-asennot ja kosolti huonoa huumoria, Duzich muotoilee.

Vaikka joogaopettajan lausahduksesta voisi olettaa jotain aivan muuta, raivojooga ei ole perinteisimmästä päästä, mitä tulee joogaamiseen.

Ahdistusta ja muita ikäviä tuntemuksia puretaan karjumalla ja huutamalla. Raivojoogassa ei haittaa, vaikka ajatuksissasi päästät suustasi sammakon jos toisenkin – kiroilu on sallittua. 

Raivojoogaa ei suositellakaan lapsille. Vanhempien ei suositella ottamaan lapsiaan mukaan edes kuunteluoppilaiksi toisestakaan syystä.

– Me itse asiassa pidämme kaljataukoja joogatuntien välissä. Kaikki eivät tietenkään halua juoda alkoholia joogan aikana, ja se on täysin ok, joogaopettaja kertoo. 


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

CBS DFW 21 News julkaisemalta videolta näet, kuinka ihmiset pitävät kaljatuoppeja joogamattojensa vieressä. Joogatunteja värittävät niin joogamaiset venyttelyasennot kuin kirosanatkin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja