Esko Eerikäisen radioura alkoi kipeän avioeron jälkeen – avautuu asiasta tunteikkaassa päivityksessä: "Ei se mikään paras lähtö ollut"

Esko Eerikäinen ruotii MTV:n viihdepöllöjen kanssa Maisa Torpan uutta suhdekäännettä 16:01
Esko Eerikäinen kävi vieraana Viihderaadissa.

Esko Eerikäinen aloitti radiouransa SuomiPopilta, mutta nykyään hän työskentelee radio Novalla.

RadioAwards-palkinnot jaetaan tänä vuonna virtuaalisessa RadioGaalassa tänään perjantaina. Radio Novalla työskentelevä Esko Eerikäinen on innoissaan, sillä hän on ehdolla Vuoden Radiojuontajaksi. Viime vuonna suosituimman pystin nappasi Veronica Verho, mutta sitä ennen se oli vuosia Jaajo Linnonmaan juhlaa.

Eerikäinen kirjoitti Instagram-tilillään, että hänelle soitettiin aikoinaan radiosta ja kysyttiin töihin SuomiPopille. Lähtötilanne ei ollut paras mahdollinen, sillä takana oli kipeä avioero Martina Aitolehdestä vain hetkeä aikaisemmin.

Esko lisäsi kuvan radiouran alkutaipaleelta ja nykyhetkestä.

– Olin just eronnut aivan pihalla mutta Intoa täynnä, ei se mikään paras lähtö ollut mutta halu näyttää oli kova, Kaikki oli sitä mieltä et musta ei ole tuohon ja välillä uskoin itsekin, Eerikäinen aloittaa.

Eerikäinen opiskeli itsensä radiojuontajaksi. Hän kiittää päivityksessään Bauer Median sisältöjohtajaa Hermanni Seppälää, joka uskoi hänen taitoihinsa ja antoi tilaisuuden näyttää. Nykyään Eerikäinen työskentelee vakituisesta Radio Novalla ja luotsaa suosittua päivälähetystä.

– Sit palaset alkoi loksahtaa ja jengi huomasi että hitto, toi onkin ihan ok jätkä! Meni aikaa mutta tajusin että olemalla minä ja olemalla läsnä saan tehtyä lähetyksiä jotka tuntuu oikeilta, Eerikäinen kirjoittaa.

Eerikäinen myöntää ehdokkuuden olevan unelmiensa täyttymys, sillä Suomessa on paljon hyviä radiojuontajia.

– Kävi siinä miten kävi olen onnellinen että olen löytänyt sen mun taidon ja ylpeä siitä että voin sanoa kuuluvani siihen huippuun jonne mä aikoinaan tähtäsin.

Eerikäiselle on satanut tukea päivitykseen.

– Hyvä Esko! Oot toiminu esimerkkinä monelle! Myös mulle! Huomenna juhlitaan jokatapauksessa, kävi miten kävi! nykyään myös radiojuontajana toimiva Niko Nousiainen tsemppasi.

– Mä uskoin! Ja uskon edelleen, Janne Kataja sanoi.

– Olet jotenkin ihana erikoisuus radiossa. Niin läsnä kaikille. Hyväsydäminen ja kohtelias. Ei turhaa huutoa ja kiroilua mitä kuulee jo liikaa. Tykkään ja arvostan sun tapaa tehdä radiota! eräs kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat