Pystyisitkö sinä tähän? Mikko kokeili sormet äärimmilleen laittavan lalanne-punnerruksen ennätystä – tältä se näyttää

Suomi-ilmiö: Mikko Laitinen yritti epävirallista lalannepunnerruksen maailmanennätystä – katso, kuinka yrityksessä kävi 2:36
Viiden jälkeen -ohjelma seurasi Mikko Laitisen punnerrussuoritusta. Katso, miltä punnerrus näyttää ja kuinka miehen kävi.

Suomalainen Mikko Laitinen löysi itsellensä hieman erikoisemman maailmanennätyksen rikottavaksi. Kyseessä on lalanne-punnerrus, joka on ei ole aivan tavallisimmasta päästä.

Lalanne-punnerruksessa jalat ovat tavallisen punnerruksen tapaan ojennettuina, mutta myös kädet pidetään ojennettuina pään yläpuolella. Punnertaja nostaa itsensä ylös sormenpäillään, mikä lisää entisestään punnerruksen raskautta.

Punnerrus on saanut nimensä sen keksijän, Jack Lalannen mukaan. Lalanne oli tunnettu televisiojuontaja ja ennen kaikkea fitnessguru.

Lalanne-punnerruksen virallinen maailmanennätys on ollut tähän asti 30, ja helsinkiläinen Mikko Laitinen halusi epävirallisesti rikkoa tuon maailmanennätyksen. 

Hänen tavoitteenaan oli saada vedettyä yhteensä 40 lalanne-punnerrusta. 

Katso ylläolevalta videolta, rikkoiko Laitinen edellisen maailmanennätyksen. – Sai painaa, ei se helppoa ole, Laitinen kommentoi suorituksen jälkeen.Lue myös:

    Uusimmat