Mainos

Pysäyttääkö talli Rovanperän hyökkäyksen?

1:38

Skoda Motorsportin tehdaskuljettajat Pontus Tidemand ja Kalle Rovanperä käyvät keskenään kamppailun Argentiinan MM-rallin WRC2-luokan voitosta.

Pääkuvan videolla kuvaa Toyotan suomalaiskuskin Jari-Matti Latvalan keskeytyksestä.

Rovanperä jäi selvästi Tidemandista perjantain avauspätkälllä, jolla Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen törmäsivät erikoiseen tilanteeseen.

– Pätkällä leijui paljon pölyä, ajoimme risteyksen pitkäksi ja menimme ulos tieltä. Piikkilanka-aita leikkasi ilmanottoaukon suojan pois, joten meillä oli käytännössä reikä katossa. Jonne joutui pitämään auton sisään pudonneita rippeitä toisessa kädessään ja nuottikirjaa toisessa, Rovanperä kertasi.

Kun reikä Skodan katosta saatiin paikattua, Rovanperä oli hurjassa iskussa. Rovanperä nakutti neljä pohja-aikaa ja kiri 20,2 sekunnin päähän WRC2-luokkaa johtavasta Tidemandista.

Skoda-kuljettajilla ei ole uhkaajia lähituntumassa. Jopa se saattaa olla mahdollista, että Skoda jäädyttää tilanteen takaakseen ison pistepotti tallille.

– Pontus ja Kalle olivat todella nopeita rajukuntoisilla sorateillä. Mutta he varmasti tietävät, että heidän täytyy välttää ylimääräisiä riskejä. Matkaa on vielä pitkästi jäljellä, Skodan tallipomo Michal Hrabanek painotti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.