Pyörätuolissa istuva sulhanen nousi seisomaan häävalssin aikana – video sulattaa sydämiä somessa: "Itkin vain kaksi kertaa katsoessani tätä"

7:43
Videolla keskustellaan vuoden 2019 häätrendeistä. Ota talteen vinkit ensi kesää varten!

Koskettava video brasialialaisen pariskunnan ensimmäisestä tanssista on saanut monien katsojien silmät kostumaan. Aiheesta uutisoivat muun muassa The Sun ja FoxNews.

Sosiaalisessa mediassa on koskettanut video pyörätuolissa istuvasta sulhasesta, joka nostetaan seisomaan häissään ensimmäisen tanssin aikana.

Cuiabássa, Brasiliassa kuvattu, Facebookissa julkaistu video on kerännyt jo yli 1t miljoonaa katselukertaa. Koskettava hetki on jättänyt monien katsojien silmät kosteiksi.

Ensin sulhanen Hugo Rohling ja hänen tuore vaimonsa Cinthia Zanuni tanssahtelevat videolla Sam Smithin  Make it To Me -kappaleen tahtiin, sulhasen istuessa pyörätuolissa. Kaunis koreografia päättyy, kun Cinthia istuu aviomiehensä syleilyyn.

Sitten sulhasen veli ja isä saapuvat paikalle kahden tuolin kanssa. Hugo kiinnitetään perheenjäseniin tarranauhan avulla, ja hän asettaa kätensä näiden hartioiden ympärille. Niin sulhanen nousee pystyyn miesten avustuksella ja häävieraat yltyvät villiin huutoon.

Morsian Cinthia kävelee paikalle ja aviopari päättää tanssin keinuen toisiaan vasten.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Itkin vain kaksi kertaa katsoessani tätä videota"

Video on kerännyt sosiaalisessa mediassa kommenttien vyöryn. Myös muutamat julkisuuden henkilöt ovat ylistäneet sitä.

Muun muassa englantilainen näyttelijä, koomikko ja The Late Late Show with James Corden -ohjelman juontaja James Corden kirjoitti Twitterissä Hugon ja Cinthian tanssin olleen "kaikista kaunein asia, jonka olen nähnyt tänään".

Yhdysvalloissa tunnetuksi tullut koomikko Trevor Noah taas jakoi videon Instagramiin tekstillä: "Minä itkin vain kaksi kertaa katsoessani tätä videota."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brittilehti The Sunin mukaan Hugo menetti kävelykykynsä viisi vuotta sitten moottoripyöräonnettomuudessa.

Lähteet: Facebook, The Sun, FoxNews, Global News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja