Morsiuspukuliike esitteli mekkoa pyörätuolissa istuvan mallinuken päällä – koskettava reaktio: "Tämä toi kyyneleet silmiini"

Morsiuspukuliikkeelle sataa hyvää palautetta, koska se esittelee morsiuspukua pyörätuolissa istuvan mallinuken päällä.

Englantilainen morsiuspukuliike kerää kiitosta esillepanostaan. The White Collection -liike esittelee morsiuspukua pyörätuolissa istuvan mallinuken päällä, kertoo BBC.

Itsekin pyörätuolia käyttävä taiteilija Beth Wilson huomasi nuken ja päätti ottaa siitä kuvan. Hän jakoi otoksen Twitterissä.

"No, okei, tämä saa minut itkemään"

Kuva herätti välittömästi ihastusta. Kymmenet tuhannet kiirehtivät tykkäämään siitä. 

– Vasta kihlautuneena pyörätuolin käyttäjänä tämä toi kyyneleet silmiini... Olen lykännyt mekon etsimistä, koska pelkään, ettei mikään toimi tuolini kanssa / koska se ei olisi kunnollinen "sano 'kyllä' häämekollesi" -kokemus. Tämä on uskomattomalla tavalla ketään syrjimätön, mutta on samalla surullista, että olen sokissa sen takia, nimimerkki sarahroseprint kertoo Twitterissä.

– No, okei, tämä saa minut itkemään vähän, nimimerkki Coffee Spoonie sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Omistaja mukaan kuvan saama huomio "tavallaan aika surullista"

Liikkeen omistaja Laura Allenin mukaan on surullista, että heidän ikkunansa muotimaailmassa on harvinaisuus.

– On ollut upeaa saada näin positiivinen reaktio, mutta tavallaan on aika surullista, että ihmiset katsovat tätä toisenkin kerran. Se kertoo, miten harvinaista on nähdä pyörätuoli kaupan ikkunassa, Laura sanoo.

– Olisi mukavaa, että ihmiset jonain päivänä vilkaisisivat ikkunaa kahdesti vain siksi, että pitävät mekosta.

Laura toivoo, että muut seuraisivat heidän esimerkkiään. Suurin osa morsiuspukuliikkeistä esittelee mekkoja vain laihojen mallinukkien yllä.

– Kaikenlaiset ihmiset menevät naimisiin, ei sillä ole merkitystä, miltä näytät tai kuka olet, päiväsi tulee olemaan erityinen, hän sanoo.

Lähteet: BBC.com, Twitter.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja