Puuvillaa vai silkkiä – mitä miehen lakanat hänestä paljastavat?

Naiset käyttävät paljon aikaansa miehen aatoksia pohtiessaan. Tiesitkö, että jo lakanoista saat selville paljonkin?

Tyytyykö miehesi yksinkertaisiin, valkoisiin lakanoihin vai odottaako hänen makuuhuoneessaan silkkinen yllätys? Snoop: What Your Stuff Says About Him -kirjan kirjoittaja Sam Gosling paljastaa, mitä miehen lakanat hänestä kertovatkaan!

Perusmies

Perinteisen yksinkertaiset lakanat mustana, beigenä tai valkoisena paljastavat, että miehekkeesi on mutkaton ja suora. Petipuuhanne eivät ehkä sisällä sirkustemppuja, mutta ainakaan sinun ei tarvitse ihmetellä, mitä miehen päässä liikkuu.

Kapinallinen

Sähkönsininen on valinta, joka kertoo, ettei tämä mies pelkää mennä totuttuja tapoja vastaan. Myös kirkkaat kuviot viestittävät, että näiden lakanoiden omistaja vaatii paljon virikkeitä. Tällaisen miehen tapailu voi siis olla hauskaa, mutta myös väsyttävää.

Vaativa tyyppi

Jos hän lepäilee egyptiläisellä puuvillalla tai silkkilakanoilla, hänen prioriteettinsa on itsensä hemmottelu. Jos hän joskus repäisee itsensä irti peilikuvansa tuijottelusta, hän luultavasti hukuttaa sinutkin huomioon.

Lapsellinen mies

Jos lakanoissa näkyvät supersankarit, sarjakuvahahmot tai pesäpallomailat, tämä mies ei oikein halua kasvaa aikuiseksi. Juokse karkuun.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja