Seksiä uuden partnerin kanssa – oletko valmis?

Tuttu tarina: tapaat unelmiesi prinssin tai päiväuniesi prinsessan, kaikki tuntuu sujuvan mainiosti. Mutta entä toimiiko homma vällyjen välissä – uskaltaako sinne edes hypätä? Thesite.org neuvoo sinua ottamaan rennosti, älä liian jäykästi uusissa lakanoissa.

Treffejä liuta takana, eikös se ole aika jo kokeilla, toimiiko myös seksi välillänne? Jos kohdallesi on osunut se, johon olisit valmis rakastumaankin, haluat varmasti kaiken menevän täydellisesti. Ei kai iske paineita?

Rauhoitu!

Suorituspaineet eivät tee tästä menosta mukavaa. Se vie kaiken hauskuuden seksistä. Ja toisaalta moinen jännitys saattaa peruttaa koko shown, jos toinen heittäytyy liian jäykäksi ja toinen taas veltoksi. Rentoudu ja alenna odotuksiasi, etenkin oman itsesi suhteen. Ensimmäinen kerta sängyssä uuden partnerin kanssa on enemminkin tutkimusmatkailua toisen vartaloon ja toisiinne tutustumista – älä tee seksistä sirkusta ja yritä liiaksesi tehdä vaikutusta!

Se mikä toimi aikaisemman partnerisi kanssa, ei pakolla toimi uuden kanssa lainkaan. Älä siis työnnä kieltäsi toisen korvaan heti ensitöiksesi – varsinkin jos toisen ilme on enemminkin kauhistunut kuin kiihottunut. Uusi partneri, uudet kujeet: ottakaa selvää, mistä toinen pitää.

Panosta!

Jos kuitenkin tiedossa on ensimmäinen yhteinen yö sinun luonasi, panosta pieniin asioihin. Siivoa vähän, vaihda puhtaat lakanat, hommaa jääkaappiin jotain hyvää aamupala-aineksia. Muistathan mikä on uuden partnerisi lempidrinkki? Pistä muistiin näitä ja osoita kuunnelleesi! Se tekee varmasti vaikutuksen. Ja muista ostaa kondomeja. Jos toinen teistä joutuu juoksemaan keskellä yötä läheiselle huoltoasemalle, se jos mikä latistaa tunnelman.

Jos taas menet hänen luokseen treffien jälkeen, ole hyvä ja kohtelias vieras. Älä heti oleta, että kutsu hänen kotiinsa tarkoittaa seksiä! Mutta kanna kondomeja silti mukanasi – varmuuden vuoksi.

Muista että seksi sujuu täydellisesti vain elokuvissa. Tuskin partnerisi on meedio? Sinun tulee kertoa uudelle kumppanillesi, mistä pidät ja mistä et. Ja sama pätee häneen. Ota hänenkin tarpeensa huomioon.

Huumoria on hyvä olla meiningissä mukana. Jos tiput kesken kaiken sängyltä, tai saat suonenvedon, älä nolostu. Ota asia huumorilla. Ehkäpä joskus voitte muistella yhteistä ensimmäistä kommellustanne lämmin pilke silmäkulmassa: "Muistatko meidän ekan kertamme?"

MTV3/Helmi

Lähde: Thesite.org

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja