Makuuhuoneen käyttäytymisetiketti – tiesitkö nämä?

Twodaymag.com paljastaa makuuhuoneen käyttäytymisetiketin. Vältä törppöilyä aktin aikana ja sen jälkeen, lue vinkit!

Elät sitten parisuhteessa tai nautit sinkkuna satunnaisesta seksistä, sinun on hyvä tietää, millaiset käytöstavat ovat kohdallaan niin makuuhuoneen sisä- kuin ulkopuolella. Kun luot myönteiset puitteet seksille, teillä on lakanoiden välissä mukavampaa. Pieni huomaavaisuus vie pitkälle ja tekee teidän molempien seksikokemuksesta paremman. Lue Twodaymag.comin etikettiohjeet!

Puhtaat lakanat + puhdas huone = Stressitön seksi

Oletko koskaan käynyt potentiaalisen rakastajan asunnossa ja huomannut ihmetteleväsi, missähän huonekalut lymyävät? Kaikkialla on vaatekasoja, tyhjiä pizzalaatikoita, keittiön altaassa lojuu viikon tiskit – eikä edes puhuta kylpyhuoneen siisteydestä. Tietysti koti saa näyttää asutulta, mutta on eri juttu kävellä tilaan, joka on viihtyisä, puhdas ja turvallinen. Jos sänky on vaatevuoren alla, siihen tuskin on kiva käydä makuulle. Kukaan ei myöskään halua nähdä tahriintuneita lakanoita ja miettiä, kuinka monta tyyppiä on lepuuttanut päätänsä samaisella tyynyliinalla. Jos sinulle on tulossa yövieraita, vaihda sänkyyn puhtaat lakanat, siivoa keittiö ja kylpyhuone ja luo seesteinen, seksille sopiva tila.

Puhtaudesta puheenollen…

Jos tiedät, että aiot mennä treffeille tai harrastaa seksiä, mene suihkuun. Harjaa hampaasi, käy ne hammaslangalla läpi, kampaa tukkasi… laita itsesi kuntoon. Osoitat epäkunnioitusta kumppania ja itseäsikin kohtaan, jos et pidä huolta itsestäsi. Laittautuminen osoittaa, että välität kehostasi. Itsevarmuus on aina seksikästä. Jos olet päätymässä harrastamaan spontaanisti seksiä jonkun kanssa, jonka vasta tapasit, on ihan suotavaa pyytää pari minuuttia aikaa ja livahtaa kylpyhuoneeseen siistiytymään.

Piilota kännykkäsi

On tylyä tsekkailla puhelinta treffeillä. Saatikka sitten vilkuilla puhelinta kesken seksin! Anteeksiantamatonta. Ei ole mitään syytä, miksi kenenkään pitäisi käyttää puhelinta kesken aktin (lukuun ottamatta odottamatonta hätätilannetta). Joten ennen kuin ryhdyt hommiin, sulje luurisi!

Ole rehellinen seksihistoriasi suhteen

Tämä saattaa olla vaikeasti lähestyttävä aihe, mutta jos sinulla on esimerkiksi parhaillaan jokin sukupuolitauti tai muu virus jonka saatat tartuttaa kumppaniisi, on tärkeää, että kerrot siitä hänelle. Näin saatte molemmat päättää miten haluatte edetä. Muista aina kondomi!

Esileikki osoittaa, että välität

Miehet ovat usein valmiita aktiin vaikka saman tien, mutta naiset tarvitsevat usein aikaa lämmetäkseen tilanteelle. Suuseksi, koskettelu tai muu hyväily saa naisen mielen rentoutumaan ja kiihottumaan. Haluat hyvää seksiä, eikö niin? Jos osoitat kumppanillesi välittäväsi hänen nautinnostaan, seksi on ihanampaa molemmille osapuolille. Seksiin ei ole tarkoitus rynnätä suin päin. Nauttikaa hetkestä ja oppikaa tuntemaan toistenne vartalot paremmin.

Jää hetkeksi

Useimmat haluavat lepäillä hetken yhdessä seksin jälkeen ja antaa energian asettua aloilleen. Etenkin satunnaisen seksin jälkeen halailu voi tuntua hölmöltä, mutta se voi tehostaa sinun ja kumppanisi jakamaa kokemusta. Nauttikaa hetkestä – vaatteenne eivät ole karkaamassa mihinkään, ne ovat siellä lattialla mihin ne heitittekin!

Poistu kohteliaasti

Yhtä tylyä, kuin ponkaista seksin jälkeen ylös sängystä, on jäädä siihen vitkuttelemaan ja odottaa toisen haluavan sinun jäävän yöksi. Jos kumppanisi tekee selväksi, että haluaa nukkua yksin tänä iltana tai jos sinä et halua jäädä yöksi, ala keräillä kamppeitasi. Kerro, että sinulla oli mahtavaa, mutta on myöhä ja sinun on palattava kotiin. Sinun ei tarvitse valehdella tai keksiä tekosyitä. Pukeudu ja kiitä kohteliaasti illasta. Seksin jälkeen poistumisen ei tarvitse olla iso operaatio ja mitä vähemmän draamaa syntyy, sen parempi.

MTV3/Helmi

Lähde: Twodaymag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja