PSG:n ääriryhmältä hyytävä viesti seuraan huhutulle tähtihyökkääjälle: "Sinulta leikataan kolme sormea"

Ranskalaisjätti PSG:n ultrakannattajat julkaisivat rajun uhkauksen seuraan siirtymässä olevaa serbialaista hyökkääjää Dusan Vlahovicia kohtaan.

Päättyneellä kaudella kymmenen maalia Italian Serie A:ssa Juventukselle tehnyt Vlahovic on ollut kuumien siirtohuhujen kohteena läpi kesän. PSG on ollut yksi varteenotettavimmista ehdokkaista 23-vuotiaan hyökkääjän uudeksi työnantajaksi. Mukana spekulaatioissa ovat olleet myös Bayern München, Chelsea ja Tottenham.

Pariisilaisseuran kannattajat eivät ole lainkaan ilahtuneita Vlahovicin mahdollisesta tulosta seuraan. Taustalla ovat hänen nationalistiset eleensä Serbian maajoukkuepaidassa.

Vlahovic on muun muassa näyttänyt serbien käyttämää peukalon, etusormen ja keskisormen merkkiä, joka on tulkittu vihamieliseksi naapurimaissa – ennen kaikkea Kosovossa.

PSG:n ultraryhmä reagoi Vlahovic-huhuihin rajulla tavalla. Ryhmän jäsenet julkaisivat kuvan, jossa nämä seisovat seuran kotistadionin Parc des Princesin ulkopuolella banderollin kanssa.

– Vlahovic sinulta leikataan Pariisissa kolme sormea pois, teksti lakanassa julisti.

Dusan Vlahovic oli vuoden 2022 MM-kisojen aikaan myrskyn silmässä, kun huhut kertoivat hänen  olleen suhteessa joukkuetoverinsa puolison kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat