Leverkusen teki sen taas! Älytön putki jatkuu, tilastot käsittämätöntä luettavaa

Stuttgart näytti päättävän Suomen maajoukkuemaalivahdin Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin tappiottoman kauden, mutta mitä vielä. Robert Andrich laukoi sivuvapaapotkun jälkitilanteesta kotijoukkue Leverkusenin 2–2-tasoituksen lisäajan kuudennella minuutilla.

Ottelu päättyi 2–2-tulokseen, joten mestaruutensa jo aiemmin varmistanut Leverkusen porskuttaa edelleen tappioitta jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella muissakaan kilpailuissa, ja sen tappiottomien otteluiden sarja on peräti 46 kamppailua.

Stuttgartia vastaan tehty lisäaikamaali on Bundesliigan mukaan Leverkusenille kauden 17:s lisäajalla isketty osuma, kun kaikki kilpailulliset ottelut otetaan mukaan laskuihin.

Stuttgart eteni toisen jakson alkupuolella kahden maalin karkumatkalle, kun Chris Führich ja Deniz Undav saivat pallon Hradeckyn selän taakse. Amine Adli kavensi runsaan tunnin kohdalla.

Myös Stuttgart on pelannut komean kauden ja on sarjataulukossa kolmantena. Leverkusenilla on mahdollisuus triplajuhliin, sillä se on edennyt Saksan cupissa finaaliin ja Eurooppa-liigassa välieriin.

Lue myös:

    Uusimmat