Prinssi Williamilta udeltiin tietoa kuninkaallisen vauvan syntymästä – vastaus yllätti fanit

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Prinssi William nuokkui kirkossa nuorimman lapsensa syntymän jälkeen.

Prinssi William hauskuutti tiedonjanoisia fanejaan.

Britannian kuningasperheen tuoreimman tulokkaan saapumista odotetaan jo kuumeisesti. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen on määrä syntyä hetkenä minä hyvänsä.

Fanit ovat jatkuvasti valppaana vauvauutisten varalta. Innokkaimmat eivät malttaneet olla tiedustelematta asiaa prinssi Williamilta, joka vieraili hiljattain Uudessa-Seelannissa.

– Näkyykö merkkejä kuninkaallisesta vauvasta? eräs fani uteli Williamilta.

– Minulla ei ole puhelinta mukana. Minulla ei ole aavistustakaan! Tätä menoa te saatte tietää ennen minua, William vitsaili.

Keskustelu kuullaan fanin kuvaamalla videolla, joka on julkaistu Instagramissa.

Prinssi William vieraili Uudessa Seelannissa kuningatar Elisabetin puolesta kahden päivän ajan.

Samaan aikaan Lontoossa prinssi Harry jatkaa kuninkaallisten velvollisuuksiensa hoitamista. Lauantaina hän saapui katsomaan Lontoon maratonia.

Tapahtuman aikana hän kannusti juoksijoita, tapasi vapaaehtoisia ja palkitsi voittajia mitaleilla. Viimeisillään raskaana oleva herttuatar Meghan ei ollut paikalla.

– Harry oli aina suunnitellut osallistuvansa, mutta hänen lapsensa lasketun ajan vuoksi sitä ei ilmoitettu etukäteen siltä varalta, ettei hän pääsisikään tulemaan. Hän oli tyytyväinen, että pystyi osallistumaan, palatsin tiedottaja kertoi.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat