Prinssi Harry tapasi yllättäen kaksoisolentonsa – yhdennäköisyys pienen pojan kanssa hämmästyttää

Prinssi Harry tapasi kriketin maailmanmestaruuskisojen avajaisissa pojan, jonka yhdennäköisyys kuninkaallisen kanssa on hämmästyttävä.

Toukokuun alussa isäksi tullut prinssi Harry edusti torstaina 30. toukokuuta kriketin maailmanmestaruuskisojen avausottelussa Lontoossa. 34-vuotias prinssi tapasi ennen ottelua joukon lapsia, jotka oli valittu kisojen suojattilapsiksi. 

Lasten joukossa oli yllättäen poika, joka näytti aivan Harrylta itseltään, kun hän oli nuori. Siniseen lippikseen sekä paitaan sonnustautunut poika sulautui muuten täysin muiden lapsien joukkoon, mutta tämän pisamat sekä punaiset hiukset kiinnittivät kuitenkin huomion. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Asia huomioitiin ilmeisesti myös Harryn ja tämän puolison herttuatar Meghanin virallisella Instagram-tilillä, jonne jaettiin myös liuta kuvia tapahtumasta – mukaan lukien lähikuvia punapäisestä pikkupojasta. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa Archie Harrison Mountbatten-Windsorin 6. toukokuuta. Harry on edustanut esikoisensa syntymän jälkeen tiuhaan tahtiin, mutta Meghan ei ole ollut julkisuudessa Archie-vauvan esittelyn jälkeen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja