Huomasitko? Myös kuningatar Elisabet näkyi prinssi Louisin ristiäiskuvissa

Kuningatar Elisabet löysi itsensä prinssi Louisin ristiäiskuvaan, vaikka hän ei ollut paikan päällä.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip eivät kiireiden vuoksi päässeet osallistumaan kuninkaallisen hovin uusimman jäsenen ristiäisiin. Tämä ei kuitenkaan estänyt 92-vuotiasta kuningatarta esiintymässä prinssi Louisin ristiäisissä otetuissa virallisissa valokuvissa.

Michael Noakesin maalaama muotokuva kuningattaresta roikkuu seinällä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päiden yllä. Ei ole tiedossa, oliko Elisabetin muotokuvan mukana oleminen tarkoituksellista, mutta se lisää joka tapauksessa mukavan mausteen ristiäisotokseen.

Kuningatar joutui jättämään yllättäen prinssi Louisin ristiäiset väliin viime viikolla. Elisabetilla oli kiireinen viikko, tiistaina hän oli juhlistamassa kuninkaallisten ilmavoimien satavuotispäivää ja perjantaina hän tapasi Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kuninkaallisen perheen jäsen joutuu jättämään herttuatar Catharinen ja prinssi Williamin lapsen ristiäiset väliin. Prinssi Harrylta jäi väliin hänen veljentyttärensä prinsessa Charlotten ristiäiset vuonna 2015, kun hän oli kolme kuukautta kestäneellä Afrikan kiertueella.

– Olenpa huono setä! Minun pitäisi olla paikanpäällä! Harry vitsaili.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat