Kuningatar Elisabet kommentoi uutista tuoreesta lapsenlapsenlapsestaan – 93-vuotiaan monarkin vilpitön reaktio sulattaa sydämet

Kuningatar Elisabet iloitsee prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisesta. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa maanantaina 6. toukokuuta. Parin omalla Instagram-tilillä tiedotettiin, että Meghan synnytti varhain maanantaiaamuna terveen poikavauvan. 

Kuningatar Elisabet kommentoi uutista uudesta lapsenlapsenlapsestaan syntymää seuraavana päivänä, tiistaina 7. toukokuuta. ITV Newsin toimittaja Chris Ship julkaisi Twitter-tilillään pätkän lyhyestä keskustelusta aiheeseen liittyen, joka käytiin Windsorin linnassa kuningattaren kanssa. 

Kuningatar edusti tiistaina puolisonsa prinssi Philipin kanssa, jota nähdään nykyään enää harvoin julkisuudessa tämän eläköidyttyä kuninkaallisista tehtävistään vuonna 2017. 

Videolla näkyy, kuinka kuningattarelta kysytään hänen voinnistaan sekä tämän uusimmasta lapsenlapsenlapsesta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sujuuko elämä hyvin teidän majesteettinne? videolla näkyvä mies kysyy kuningattarelta. 

– Kyllä kiitos, kuningatar vastaa. 

– Uusi, upea lapsenlapsenlapsi! Kuinka monta teillä on niitä nyt? mies jatkaa. 

– Kahdeksan! kuningatar huudahtaa vastaukseksi. 

Kuningatar toden totta on nyt kahdeksan lapsenlapsenlapsen isoäiti, ja vastauksensa äänensävyn perusteella Elisabet on asiasta onnensa kukkuloilla. 

Kuninkaallisessa perheessä ei ole peitelty onnea uuden tulokkaan saapumisesta. Maanantaina prinssi Harry astui julkisuuteen lapsensa syntymän jälkeen ja antoi medialle hellyttävän haastattelun, jossa hän ei peitellyt onneaan isäksi tulemisesta. 

– Olen niin uskomattoman ylpeä vaimostani. Ja kuten jokainen vanhempi on sitä mieltä että heidän pienokaisensa on ihmeellinen, on tämä pieni asia jotain vielä enemmän, jotain niin upeaa. Olen äärimmäisen onnellinen, Harry kertoi onnellisena. 

Lue myös:

    Uusimmat