Prinssi Harry paljastaa, milloin maailma saa vilauksen uudesta kuninkaallisesta vauvasta: "Halusimme jakaa tämän kaikkien kanssa"

Esikoisensa saaneen herttuaparin ympärillä kuhisee, kun maailma odottaa ensimmäisen silmäyksen saamista uudesta kuninkaallisvauvasta. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry toivottivat esikoispoikansa tervetulleeksi maailmaan maanantaina 6. toukokuuta. Kuninkaallisen vauvan syntymästä ilmoitettiin herttuaparin omalla Instagram-tilillä.

Prinssi Harry astui julkisuuteen ja median eteen maanantaina kertomaan ilouutisesta. Harry paljasti, että hän ja Meghan tulevat esittelemään vauvansa luultavasti noin kahden päivän kuluessa.

Herttuapari tulee järjestämään valokuvaustilaisuuden vauvansa kanssa Windsorin linnan mailla. 

Tuore isä oli medialle esiintyessään silminnähden innostunut ja onnellinen. Harry kertoi synnytyksen menneen hyvin ja ylisti kestävää vaimoaan.

– Se on ollut mitä ihmeellisin kokemus, mitä olisin koskaan voinut kuvitella. Kuinka kukaan nainen pystyy siihen on tajuntani ulkopuolella. Mutta olemme kumpikin äärimmäisen innoissamme sekä kiitollisia kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jota olemme saaneet. Se on ollut ihmeellistä, joten halusimme jakaa tämän kaikkien kanssa. 

Harry paljasti, että synnytys oli mennyt hieman yli lasketun ajan, joten hänen mukaansa herttuaparilla on ollut aikaa miettiä nimeä vauvalleen. 

Prinssi vitsaili loppuun, että kyseessä oli hänen ensimmäinen synnytyksensä ja ylisti edelleen Meghania. 

– Kuten sanottu, olen niin äärettömän ylpeä vaimostani ja kuten jokainen vanhempi sanoisi, vauvani on ehdottoman ihmeellinen. Mutta tämä pieni asia on jotain niin upeaa, joten olen vain äärimmäisen onnellinen, Harry summasi.  

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat